Peki bu tweakleri nasıl bulup yükleyeceğim?
Bununla ilgili türkçe forumlar var. Link vermek yasak olabilir o yüzden veremeyeceğim. Google’da kısa bir araştırma ile bulabilirsin. Ayrıca Facebook gruplarına da bak oralarda da sık sık tweak paylaşılıyor.Peki bu tweakleri nasıl bulup yükleyeceğim?
Jailbreak of Turkey Bu forumda çoğu tweak açıklamasıyla birlikte bulunuyor. Tweaklerin olduğu bölüme de buradan ulaşabilirsiniz. Tweak | PaylaşımBir yetkiliye sordum ve yasak değilmiş. Atar mısınız? 12.4.8 sürümüyle kullanıyorum.
@ahmet412
www.jailbreaktr.com
Yani illa oradan olmasına gerek yok, yine dikkatinizi çeken tweak olduğunda kurmayı deneyebilirsiniz. Bazen uyumlu olsa da sitede yazmayabiliyor. Uyumlu olmazsa zaten kurmanıza izin vermeyecektir.12.4.8 sürümüyle sanırım bu kısımdakileri kullanacağım.
iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi
Unc0ver aracının IOS 12-12.4 arası sürümler için güncellenmesi ile bu sürümlerde jailbreak e kavuştu ancak bu noktada hangi tweaklerin bu sürümle Uyumlu olduğu merak konusu. Bu konu altında uyumlu olduğunu deneyimlediğiniz Tweak'leri paylaşabilirsiniz. Kontrol edildikten sonra konuya...www.jailbreaktr.com
Öncelikle size şunu söyleyim eğer sürümünüz 12.4.8 ise iPhone 6 veya 5s kullanıyorsunuz. Bu cihazların RAM’i 1GB olduğu için cihazınızda kasma yapabilir bilginiz olsun. Ben bir süre önce bu işlerle uğraşıyordum ve kasma yaptığı için en sonunda sildim. Ama yinede yapmak istiyorsanız önerim Checkra1n ile yapın. Daha stabil olacaktır. Şu anda güncel bir şekilde Jailbreak nasıl yapılır pek bir bilgim yok. O yüzden maalesef yardımcı olamayacağım.Jailbreak kuramadım. En baştan detaylıca anlatıcak var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.