İphone 5s mi LG G3 mü ?

Beni en çok çeken ekranı zaten iphoneda da o yok. Ekranı büyük olsa tereddütsüz iphone alırım.

Ben de yorum yapmak istiyorum :
Bence de kıyaslama biraz farklı olmuş. Ferrari mi Yat mı gibi :D ( Biri deniz biri kara aracı da ondan :D )
Neyse platformlar farklı. Androidli telefonlar genelde donanıma önem verirken apple cephesi yazılıma önem veriyor. Şu zamanda da yazlımı çağına geçiş yapıyoruz bence ve bu da apple cihazlarına ve yazılımına insanları yönlendiriyor bence tabi.
Bu nedenle hız stabilite istiyorsan iOS yüklü cihaz ( 5S yani ) ama ekranı falan diyorsan G3 al derim. LG ekranına hayranım. Yazılım( Daha doğrusu stabilite) olarak da iOS çok stabil platform.

iPhone 6 5.5 inc olacak sanırım.

Ve bir cevap ( Daha doğrusu tahmin veya beklenti diyelim ) vereyim. Geçtiğimiz yıllardaki apple telefonlarının ekran veya dış şekillerine bakarak ekranının tahmini 4.3 veya 4.5 olacağını iddia ediyorum ben de :) Belki ilk defa 2 cihaz 4.3 ve 4.7 de çıkarabilir. Ve adamlar Mac Book serisinde bile ufak ekran kullanmayı tercih ediyor. ( Genelde 13.3" ler ön planda sanırım Macde )

Size şöyle söyleyeyim neredeyse tüm 1500 TL ve üzeri android telefonların Iphone'dan işlemcisi, rami ıvırı zıvırı yüksek fakat iphone hepsini stabilite olarak geride bırakıyor. Benim tercihim IPhone almanızdan çünkü biz telefonların içinde Gta5 gibi büyük gereksinim getiren oyunlar oynamıyoruz ve 5s gram kasma yapmayacaktır.

Kardeşim telefondan film dizi felan izliyosan yada yüksek boyutlu oyunlara çok vakit ayırıyorsan iphone sana göre deyil. Android olarak sony Z2 tavsiye ederim. Yok sadece işime yarar programlar kullanırım oyun felan çok önemli deyil diyorsan mesala ben öyleyim ios yani iphone tartışmasız öndedir. Zaten telefonda film dizi yada oyun için çok kullanıyorsan iphonenin batarya süresi seni çok kısıtlayacaktır. Ben 4-5 inç telefonda ne film izlerim nede oyun oynarım full hd iyi bir laptopla bu işleri yaparım onun için koskoca telefonları cebimde gezdirmek bana yük olmaktan başka bir işe yaramadı. Bunlara göre düşün yani...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı