İphone 5s mi LG G3 mü ?

Ben bundan 1 yıl önce apple derdim görünüş olarak elde tutuş ve kalite olarak harikaydı benim için. Ama sıktı yani özelleştirme çok yok bence. Bir de emin olun büyük ekranda film izlemek oyun oynamak çok zevkli. G3 alın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir apple cı olarak sana tavsiyem G3 çünkü iPhone 6 çıkıcak senın telefon alırsan eğer 5s eskimiş olur ve ardın iPhone Air diye model gelecek g3 lg nin yenı amıral gemısı olacak ve 1 2 yıl rahat çalışır iPhone da öyle ama eskimiş kalır. LG G3 şuan en iyi androıd cihaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle G3 tercih etmelisin. 5s artık güncelliğini yitiriyor.
Güncelliğinimi yitiriyor :) Güldürdün beni :D

ben bir apple cı olarak sana tavsiyem G3 çünkü iPhone 6 çıkıcak senın telefon alırsan eğer 5s eskimiş olur ve ardın iPhone Air diye model gelecek g3 lg nin yenı amıral gemısı olacak ve 1 2 yıl rahat çalışır iPhone da öyle ama eskimiş kalır. LG G3 şuan en iyi androıd cihaz.
Yakında G4 ' de çıkar merak etme sen.

G3 bi sene sonra çıkar bi şey bilirmiş gibi konuşma. O zamana kadar iPhone 6 nın 2 modeli seneyede 2 modeli 4 üstü çıkar önce öğren sonra gel.

Ben apple kullanıcısı olarak 5s'i öneririm,Ama kesinlikle sizin kendi fikriniz daha önemli telefonu beğenip beğenmemeniz.Elinize yakışıp yakışmaması benchmark test sonuçları gibi şeyleri göz önünde bulundurmalısınız iki telefonda bazı konularda birbirinden üstün ikiside ayrı ayrı konularda birbirlerini dengeliyorlar.Siz ne kadar 5s yada g3 iyi desenizde ikisininde birbirinden iyi olduğu konular var.

G3 bi sene sonra çıkar bi şey bilirmiş gibi konuşma. O zamana kadar iPhone 6 nın 2 modeli seneyede 2 modeli 4 üstü çıkar önce öğren sonra gel.

Hangi sene iphone 2 farklı modeli birden sundu la... :)) Sen neyin kafasını yaşıyorsun ? Sadece 5s ve 5c çıkardı buda biri plastik kasa oldu ama aynı telefon bir üst modeli deyil.

Ağzı olan konuşuyor yav :)

Bütün uygulamar genel olarak önce ios'a çıkar sonra programın androidi yapılır. Apple bugün 4s'e bile ios8 güncellemesini verdi siz doyorsunuz 5s güncelliğini yitirdi.

Siz ne içip bu forma giriyorsunuz merak etmemek elde deyil.

Konuya gelince apple kalite ve kullanıcı güvenliği üzerine yoğunlaşır ve işletim sisteminin güvenilir, akıcı olması ile övünür. Android ise açık veri sistemidir daha açık bir ifadeyle telefonu flaş bellek olarakta kullanabilirsin. Şimdi sana güvenilir ve akıcı bir sistem lazımsa apple al ama telefonu el gemboyu gibi oyun oynamak ve flaş bellek gibi kullanmak istiyorsan android derim.

Fakat şunuda unutmamak lazım apple isterse yılda beş telefon çıkarsın 4s'e kadar güncelleme verip kullanıcısına güncelleme vermiyorum sen iki milyar ver bir üst model telefonuma geç demez. Bunu yapan androidlerdir. Yani bugün 4s alsan iphonenin daha çıkmayan iphone 6 ile aynı işletim sistemini kullanırsın ama G3 alan biri için güncelleme 18 ay verilir sonra kesilir.
Apple nerdeeee... lg, samsung gibi firmalar nerde.

Dediğim gibi iyi düşün sana telefon ve gemboy bir arada bir makina mı lazım yoksa kişisel güvenliğini ön planda tutan bir telefon mu lazım...?

Hangi sene iphone 2 farklı modeli birden sundu la... :)) Sen neyin kafasını yaşıyorsun ? Sadece 5s ve 5c çıkardı buda biri plastik kasa oldu ama aynı telefon bir üst modeli deyil.

Ağzı olan konuşuyor yav :)

Bütün uygulamar genel olarak önce ios'a çıkar sonra programın androidi yapılır. Apple bugün 4s'e bile ios8 güncellemesini verdi siz doyorsunuz 5s güncelliğini yitirdi.

Siz ne içip bu forma giriyorsunuz merak etmemek elde deyil.

Konuya gelince apple kalite ve kullanıcı güvenliği üzerine yoğunlaşır ve işletim sisteminin güvenilir, akıcı olması ile övünür. Android ise açık veri sistemidir daha açık bir ifadeyle telefonu flaş bellek olarakta kullanabilirsin. Şimdi sana güvenilir ve akıcı bir sistem lazımsa apple al ama telefonu el gemboyu gibi oyun oynamak ve flaş bellek gibi kullanmak istiyorsan android derim.

Fakat şunuda unutmamak lazım apple isterse yılda beş telefon çıkarsın 4s'e kadar güncelleme verip kullanıcısına güncelleme vermiyorum sen iki milyar ver bir üst model telefonuma geç demez. Bunu yapan androidlerdir. Yani bugün 4s alsan iphonenin daha çıkmayan iphone 6 ile aynı işletim sistemini kullanırsın ama G3 alan biri için güncelleme 18 ay verilir sonra kesilir.
Apple nerdeeee... lg, samsung gibi firmalar nerde.

Dediğim gibi iyi düşün sana telefon ve gemboy bir arada bir makina mı lazım yoksa kişisel güvenliğini ön planda tutan bir telefon mu lazım...?
1-Ben 5s güncelleğini yitirir yazmadım bi okuma yama bil bari bi bok bılmıyosan.Eskimiş olur yazdım yani bilmem kaç model 2 model üstü çıkar.
2-Ben bi şey içip gelmedim senin kafa 1 milyon.
3-iPhone 4s alırsan günceleme alırsın ama belli zamandan sora kasar.

4s kasarsa bir önceki işletim sistemine geri dönersin iphone kapalı veri sistemi olduğundan güncellemeye android kadar muhtac deyil dedik. Kaldıki ios 8 4s'e geldi bir sor zahmet et kimde kasmış sonra yaz buraya.

5s eskimiş olur... Bu 'eskimiş' kelimesinden maksat bir önceki model olur demek istediysen, apple için bir önceki model olur ancak android üretenler nerdeyse 6 ayda bir telefon çıkarıyor. 5s eski olmuşsa anlaki lg g3 tarih olmuştur.

Yav telefon işini futbol takımı tutar gibi görmeyin. Düne kadar android iyiydi bende kullandım ama şimdi ios derim.

ios8 de kasar demedim bi sonraki işletim sisteminde kasabilir.hem 4s 3 model üstü var iPhone 6 yı sayarsak 4 . lg g3 lg modeli senede bir yükseltiyor.samsung s5 s5prim s5 mini kaç mdel yükseliyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı