Hangi sene iphone 2 farklı modeli birden sundu la...

) Sen neyin kafasını yaşıyorsun ? Sadece 5s ve 5c çıkardı buda biri plastik kasa oldu ama aynı telefon bir üst modeli deyil.
Ağzı olan konuşuyor yav
Bütün uygulamar genel olarak önce ios'a çıkar sonra programın androidi yapılır. Apple bugün 4s'e bile ios8 güncellemesini verdi siz doyorsunuz 5s güncelliğini yitirdi.
Siz ne içip bu forma giriyorsunuz merak etmemek elde deyil.
Konuya gelince apple kalite ve kullanıcı güvenliği üzerine yoğunlaşır ve işletim sisteminin güvenilir, akıcı olması ile övünür. Android ise açık veri sistemidir daha açık bir ifadeyle telefonu flaş bellek olarakta kullanabilirsin. Şimdi sana güvenilir ve akıcı bir sistem lazımsa apple al ama telefonu el gemboyu gibi oyun oynamak ve flaş bellek gibi kullanmak istiyorsan android derim.
Fakat şunuda unutmamak lazım apple isterse yılda beş telefon çıkarsın 4s'e kadar güncelleme verip kullanıcısına güncelleme vermiyorum sen iki milyar ver bir üst model telefonuma geç demez. Bunu yapan androidlerdir. Yani bugün 4s alsan iphonenin daha çıkmayan iphone 6 ile aynı işletim sistemini kullanırsın ama G3 alan biri için güncelleme 18 ay verilir sonra kesilir.
Apple nerdeeee... lg, samsung gibi firmalar nerde.
Dediğim gibi iyi düşün sana telefon ve gemboy bir arada bir makina mı lazım yoksa kişisel güvenliğini ön planda tutan bir telefon mu lazım...?