iPhone 6, 4.5G açılmıyor

HUNTEx

Hectopat
Daha fazla  
Bende bir iPhone 6 var. Hattı başka bir telefonda 4.5 g kullanıyordum. iPhone 6 ya geçtim bir türlü 4.5 g yapamıyorum. Hücreselden LTE ses ve veri olarak seçiyorum ve TT'den 4.5G'yi açıyorum. Mesaj gelecek size dediler, mesaj geldi TT'den açmaya çalışıyorum "güncellemek istediğiniz işlem durumu ile seçtiğiniz işlem durumu aynıdır tekrar kontrol ediniz" diyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonda 4.5G desteği yoksa olmaz.

Epey sitesinden bakınca 4.5G desteği varmış telefonun.

Hangi operatörün SIM kartı ise o SIM kartı desteklemiyor olabilir. Çünkü eskiden 64 Mbit iken şimdi SIM kartlar 128 Mbit olarak kullanılıyor. Bunu bir operatör şirketi ile bir konuş istersen. Ücretsiz SIM kart değişikliği yapsınlar.

Biraz bekledim Tt uygulamasından açıldı ama telefonda hala 3 g yazıyor.

Öyle yazıyorsa ya hattınızda 4.5G desteği yoktur ya da oradaki site sizi dolandırmış olabilir.

Öyle yazıyorsa ya hattınızda 4.5G desteği yoktur ya da oradaki site sizi dolandırmış olabilir.

Şu an şehirdeyim LTE veriyor ama köye gittiğimde 3G yazıyor ama annemin babamın telefonunda 4.5 g yazıyor.

iPhone 8 öncesi tüm iPhone cihazların çekim gücü düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…