iPhone 6 batarya şişmesi

Bluedad

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar iPhone 6 kullanıcısıyım. Telefonumun sol tarafından (ses açma kapama ve mute tuşunun olduğu kısım) ekranın kasa ile hafif bir aralık yaptığını fark ettim. Aklıma bataryanın şişmiş olabileceği geldi ve telefonu açtım. Ancak batarya şiş mi değil mi bilemedim. Pilin üstüne dokunduğumda hafif bir hava varmış gibi hissettim. Telefonu önce açık kalan sol tarafından bastırarak kapatmayı denedim. Ancak sağ kısmı da kapatınca yine eski sol taraf biraz havada kalıyor. Çok bastırmak da istemedim patlar diye. Sizce pili değiştirmeli miyim? Durumla ilgili bazı fotoğrafları ekledim. Görüşlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pil hamile kalmış doğum yapacak neredeyse. Siz de bir taraftan bastırdım diğer taraf şişti diyorsunuz. Acilen değiştirilmeli.

Dostum görsellerde de gözüküyor bataryan şişmiş. Değiştirmeni tavsiye ederim.

Teşekkür ederim görüşleriniz için. Deji marka batarya almıştım. Değişimi yapayım. Umarım sökerken patlamaz.

Teşekkür ederim görüşleriniz için. Deji marka batarya almıştım. Değişimi yapayım. Umarım sökerken patlamaz.
Deji gerçekten mükemmel. Ben de 3 ay önce değiştirdim. Pil ömrü tam olarak 2.5 kat arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…