iPhone 6 Jailbreak'ı nasıl tamamen silinir?

retrodogukan

Hectopat
Yer
Menteşe
iPhone 6 Jailbreak'i tamamen tüm dosyalarıyla nasıl kaldırırım? Jailbreak attığım zaman telefonu yeniden başlatınca veya kendiliğinden bir süre sonra otomatik Jailbreak siliniyor ve bunun telefona zarar verdiğini düşünüyorum.

Jailbreak tamamen kaldırılmaz tek yolu telefonu itunes üzerinden sıfırlamaktır. (Telefonu ayarlar kısmından sıfırlasan bile temiz kurulum olmaz illa i tunes üzerinden sıfırlaman lazım)

Jailbreak tamamen kaldırılmaz tek yolu telefonu itunes üzerinden sıfırlamaktır. (Telefonu ayarlar kısmından sıfırlasan bile temiz kurulum olmaz illa i tunes üzerinden sıfırlaman lazım)
Ben de sıfırdan her şeyin iCloud hesabımdan silinmesini istiyorum ama sadece resimler, notlar ve numaralar kaybolmasın istiyorum. Bunu yapmak mümkün müdür?

Mümkün ama muhtemelen fotoğrafların çok yer kapladığı için olmaz. Fotoğrafları yedeklemek için google fotoğraflar yada yandex fotoğraflar uygulamalarını kullanmalısın 3. Şık olarak icloud alanı satın alırsan fotoğraflarını da yedekleyebilirsin (50gb aylık alan 10₺ civarıydı sanırım) şimdi eğer paran yoksa ayarlardan icloud kısmına girip fotoğraf yedeklemesini kapat, notlar ve telefon yedeklemesiniin açık olduğundan emin ol. Sonra yine aynı bölümden icloud yedekle kısmına tıkla ve telefon kendini yedeklesin. Yedekleme bitince altında son yedekleme tarihi yazıyor (yedekleme yapıldıgından emin ol) daha sonra telefonu sıfırlarsan bile numaralar notlar gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…