IPhone 6 Nays IPA ile indirilebilir mi?

karul

Decapat
Nays iOS 14 istiyor. iPhone 6'da iOS 12.7 var. İndiremiyorum. IPA ile indirebilir miyim? Güvenli midir? Ayrıca 3uTools ile IPA indiremiyorum. Hesap girmemi istiyor. Giriyorum ama girmiyor.

Not: iPhone 6 en fazla iOS 12.7 sürümüne kadar destekliyor. 6S ve üstü modeller iOS 15 destekliyor. 6S kullanan bazı arkadaşlar 6'nın desteklediğini söylüyor. Onun için açıklama yapma gereği duydum.

Olmaz, ama iPhone 6 ile aynı yılda çıkan bir android telefon olsaydı açardı.

Apple Inc. "Think different"

Son düzenleme:
Maalesef IPA'nın içerisindeki sürüm bilgisini değiştirip de uygulamayı yüklerseniz uygulama çalışmayabilir.
Incredibox için aynısını denemiştim ve başarısız olmuştum. Siz yine de Sideloadly ile cihaza yüklemeyi deneyin.

İndirebilirsin ama sorun yaşamayacağının garantisini veremem.
Altstore, trollstore, Scarlet kullanabilirsin ama sertifika sorunu var 1 hafta sonra uygulamalar devre dışı kalıyor altstore kullanırsan bunu bir nebze çözebilirsin ya da Jailbreak yaparak kökünden çözebilirsin.

En son Jailbreak yaptığım zaman App Store bile açılmıyordu. Açılıyor. Siyah ekran geliyor. Kapanıyor.

Sitenin domaini .io ile mi bitiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…