M merulaalba Megapat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 307 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2018 #11 Baseus marka kablolar da oldukça kaliteli. Veri aktarımında da bir sorun yaşamadım. Kabloyu aldıktan sonra bir elktronik dükkanından uygun kalınlıkta makaron alın, uç kısımlara takın. kablo ömürlük olur.
Baseus marka kablolar da oldukça kaliteli. Veri aktarımında da bir sorun yaşamadım. Kabloyu aldıktan sonra bir elktronik dükkanından uygun kalınlıkta makaron alın, uç kısımlara takın. kablo ömürlük olur.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.591 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2018 #12 mahiralemdar dedi: K-559 Strong Lightning 2.4A 1000mm Şarj/Senkronizasyon Kablosu İçin rahat olsun, garanti ve teknik servis sunan bir firmadır. Genişletmek için tıkla... BlitzPower'ın çinko alaşımlı olanını aldım bile. Ama yine de sağol.
mahiralemdar dedi: K-559 Strong Lightning 2.4A 1000mm Şarj/Senkronizasyon Kablosu İçin rahat olsun, garanti ve teknik servis sunan bir firmadır. Genişletmek için tıkla... BlitzPower'ın çinko alaşımlı olanını aldım bile. Ama yine de sağol.