iPhone 6 pil değişim sonrası sağlık düşük problemi

Eyüp muhammed

Decapat
2 hafta önce değiştirdim bataryamı telefon iPhone 6 bugün pil sağlığı bölümüne baktığım zaman maksimum kapasite %100 fakat altında "bu iPhone pili gereken en yüksek gücü sağlayamadığı için beklenmeyen bir şekilde kapandı" yazıyor. Bunun altında da "pilinizin sağlığı önemli ölçüde azaldı, bir Apple yetkili servis sağlayıcısı tam performans kapasite için pilinizi değiştirebilir" yazıyor. Ben 2 hafta önce orijinal batarya taktırmıştım sorun nedir? Bir de telefon yavaşladı biraz.

A5DEAC3A-D5B4-4925-A60E-92E329B3E614.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Orjinal batarya adı altında sizi kazıklama imkanları yüzde kaçtır ? bana göre en güvenilir dediğimiz telefoncular bile orjinal batarya kullanmıyor sadece yetkili iphone servislerine yollayın telefonlarınızı bir sorun çıkarsa götürüp derdinizi anlatabiliyorsunuz en azından

Orjinal batarya adı altında sizi kazıklama imkanları yüzde kaçtır ? bana göre en güvenilir dediğimiz telefoncular bile orjinal batarya kullanmıyor sadece yetkili iphone servislerine yollayın telefonlarınızı bir sorun çıkarsa götürüp derdinizi anlatabiliyorsunuz en azında2
2 gün öncesine kadar sıkıntı yoktu taki düşürüne kadar batarya değiştikten sonrakii ilk düşürüşümdü telefon yüz üstü düşmüştü ondan olabilir mi ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı