E eymennnnn Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 342 23 Ekim 2022 #1 1 yıldır bozuk olan iPhone 6 mı 2 gün önce şarj ettim ve pili şişti ancak şu an pili dolu değil. Ne yapmamı ne yapmamamı önerirsiniz? Şarja takmazsam herhangi sorun teşkil eder mi?
1 yıldır bozuk olan iPhone 6 mı 2 gün önce şarj ettim ve pili şişti ancak şu an pili dolu değil. Ne yapmamı ne yapmamamı önerirsiniz? Şarja takmazsam herhangi sorun teşkil eder mi?
raidExodus Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4.931 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer Kocaeli, Derince Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition CPU: Intel Core i5-12400F RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz Anakart: MSI H610M Bomber PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM Kasa: ASUS TUF Gaming GT301 Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın. Cinsiyet Diğer 23 Ekim 2022 #2 Telefoncuda değiştir? Artı 0 Eksi
PrOoFfStRiKeR Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 802 Çözümler 3 23 Ekim 2022 #3 Telefonu kullanmayacaksanız sıcaktan falan uzak tutmanız lazım kullanacak iseniz o bataryanın değişmesi şart. Artı 0 Eksi
Telefonu kullanmayacaksanız sıcaktan falan uzak tutmanız lazım kullanacak iseniz o bataryanın değişmesi şart.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ekim 2022 #4 Cihazı açabilecek durumdaysanız (ısıtmadan) açıp pil soketini söküp pili uzaklaştırın. Ya da direkt telefoncuya gidin. Artı 0 Eksi
Cihazı açabilecek durumdaysanız (ısıtmadan) açıp pil soketini söküp pili uzaklaştırın. Ya da direkt telefoncuya gidin.
KS KS E eymennnnn Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 342 23 Ekim 2022 #5 raidExodus dedi: Telefoncuda değiştir? Genişletmek için tıkla... PrOoFfStRiKeR dedi: Telefonu kullanmayacaksanız sıcaktan falan uzak tutmanız lazım kullanacak iseniz o bataryanın değişmesi şart. Genişletmek için tıkla... Telefonu kullanmayacağım Artı 0 Eksi
raidExodus dedi: Telefoncuda değiştir? Genişletmek için tıkla... PrOoFfStRiKeR dedi: Telefonu kullanmayacaksanız sıcaktan falan uzak tutmanız lazım kullanacak iseniz o bataryanın değişmesi şart. Genişletmek için tıkla... Telefonu kullanmayacağım
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 23 Ekim 2022 #6 raidExodus dedi: Telefoncuda değiştir? Genişletmek için tıkla... Telefoncuya gitmeyin, koydukları pil yan sanayi olabilir. Apple ile iletişime geçin. Artı 0 Eksi
raidExodus dedi: Telefoncuda değiştir? Genişletmek için tıkla... Telefoncuya gitmeyin, koydukları pil yan sanayi olabilir. Apple ile iletişime geçin.
PanxeR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 1.847 Çözümler 16 23 Ekim 2022 #7 Eğer o telefonu hiç kullanmayacaksan geri dönüşüm kampanyası vardı turkcell de eski cihazını getirene 100 tl çek veriyorlardı orada kullan. Şişen batarya sızma yaparsa sizi zehirler. Artı 1 Eksi
Eğer o telefonu hiç kullanmayacaksan geri dönüşüm kampanyası vardı turkcell de eski cihazını getirene 100 tl çek veriyorlardı orada kullan. Şişen batarya sızma yaparsa sizi zehirler.
KS KS E eymennnnn Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 342 24 Ekim 2022 #8 PanxeR dedi: Eğer o telefonu hiç kullanmayacaksan geri dönüşüm kampanyası vardı turkcell de eski cihazını getirene 100 tl çek veriyorlardı orada kullan. Şişen batarya sızma yaparsa sizi zehirler. Genişletmek için tıkla... Peki ben daha şarj etmezsem şişmeye devam eder mi? Artı 0 Eksi
PanxeR dedi: Eğer o telefonu hiç kullanmayacaksan geri dönüşüm kampanyası vardı turkcell de eski cihazını getirene 100 tl çek veriyorlardı orada kullan. Şişen batarya sızma yaparsa sizi zehirler. Genişletmek için tıkla... Peki ben daha şarj etmezsem şişmeye devam eder mi?