Evet daha önceden 5s kullandım şarj konusunda pek iyi deildi IPhone 6'da merak ediyorum açıkcasıiOS ve Android arasındaki tercihine bağlı.
iPhone 6, 5S'e göre biraz daha iyi o konuda. Zaten iOS 9 ile de şarj süresi uzatılacak. Ben pek S6 önermiyorum. Çünkü telefonda RAM kullanımı 3 GB RAM'e sahip olmasına rağmen %90'ları bulabiliyor. Artı olarak cam kasasından dolayı az ısınsa bile eli yakacak düzeye geliyor. Samsung düşünüyorsan Note 4 öneririm. Her açıdan sıkıntısız ve sorunsuz bir telefon. iPhone 6 mı Note 4 mü diye sorarsan i6 kullanıcısı olarak Note 4 derim.Evet daha önceden 5s kullandım şarj konusunda pek iyi deildi IPhone 6'da merak ediyorum açıkcasıAma bir yandan S6 almak istiyorum ikisinin arasında kaldım.
![]()
Haklısın. Ayrıca S6 tasarım olarak iPhone 6 klonu. Bu durum ilk çıktığından beri çok gündemdeydi. Şu makaleyi örnek gösterebilirim:Bana kalırsa sen İphone'a devam et. S6 görünüş olarak gerçekten şahane bir telefon ama performans konusunda aynı şeyleri diyemeyebilirim. Şuanda mobildeyim link veremeyeceğim ama Youtube'da S6 uzun kullanım testi diye arat ve videoyu bir izle ona göre kararını ver.
Artık gerçekten şu bahsettiğim kurum videoları baydı. O bahsettiğin ukt videolarının gerçek ile alakası yok onların hiçbirşeyden anladıkları da yok. Haftada bir fikir değiltirirler , yok kimse sormadı hava atamadım derdine düşerler. Gerçekten editörlük etikliğine uymayan bir kurum ciddi anlamda yanılırsın pişman olursun sanada tavsiyem onların videolarına göre sakın telefon alma çevremde kullananlar keyifle kullanıyor. @Ali Güngör beyin Murat Gamsız , Erdi Özüağ , Ender Yıldız , Mesut Çevik beylerin hepsi uzun süre kullandılar ve eskiden hep eleştiren Murat , Ender ve Mesut beyler bile s6'nın stabilitesinden memnun kaldılar. Yanlış yerde yanlış bilgi peşinde koşuyorsun.Bana kalırsa sen İphone'a devam et. S6 görünüş olarak gerçekten şahane bir telefon ama performans konusunda aynı şeyleri diyemeyebilirim. Şuanda mobildeyim link veremeyeceğim ama Youtube'da S6 uzun kullanım testi diye arat ve videoyu bir izle ona göre kararını ver.
Haklısın. Ayrıca S6 tasarım olarak iPhone 6 klonu. Bu durum ilk çıktığından beri çok gündemdeydi. Şu makaleyi örnek gösterebilirim:
Hocam shiftdelete'nin benimde beğenmediğim yönleri var. Fakat S6 konusunda haklılar. Telefonda gözle görülen bir ram kullanım sorunu var cam kasasından dolayı hissedilir düzeyde fazla ısınma var. Shiftdelete'nin Note 4'e laf söylediğini duymadım. Çünkü sıkıntısız bir telefon. Elbetteki S6'daki ram sorunu ileriki güncellemelerle düzeltilecek bir durum. Ancak insan bu kadar para verdikten sonra halen daha sıkıntı çekiyorsa ortada ciddi bir durum vardır. S6'nın sorunlarından yakınan tek yer SDN değil bu arada. Telefonda yeni yeni sorunlar ortaya çıkıyor. Mesela üstteki şeritte bazı wifi- mobil veri gibi simgeler kayboluyor. Bunu samsung'da doğruladı ve şuan güncelleme beklemekten başka düzeltebilecek için tabi programlar vb. dışında bir durum yok.Artık gerçekten şu bahsettiğim kurum videoları baydı. O bahsettiğin ukt videolarının gerçek ile alakası yok onların hiçbirşeyden anladıkları da yok. Haftada bir fikir değiltirirler , yok kimse sormadı hava atamadım derdine düşerler. Gerçekten editörlük etikliğine uymayan bir kurum ciddi anlamda yanılırsın pişman olursun sanada tavsiyem onların videolarına göre sakın telefon alma çevremde kullananlar keyifle kullanıyor. @Ali Güngör beyin Murat Gamsız , Erdi Özüağ , Ender Yıldız , Mesut Çevik beylerin hepsi uzun süre kullandılar ve eskiden hep eleştiren Murat , Ender ve Mesut beyler bile s6'nın stabilitesinden memnun kaldılar. Yanlış yerde yanlış bilgi peşinde koşuyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.