Iphone 6 vs Samsung S6

Gedo

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Mayıs sonlarına doğru bir akrabam Amerika'dan gelecek ve haliyle ondan bir telefon isteyeceğim. İlk akıllı telefon deneyimim olacak bu ve karar vermekte zorlanıyorum bu iki model arasında. Telefonda oyun oynamayacağım veya root ile uğraşmayacağım, sadece internet ve müzik için kullanılacak. Benim önem verdiğim tek şey telefonun uzun ömürlü olması, bu iki modelden hangisi beni dertsiz tasasız (yazılımsal anlamda) 3+ yıl götürür sizce ?

Dediklerinize göre iPhone 6 daha uygun bence. Ayrıca S6'nın tasarımı pek hoş değil, Alternatif olarak Note4 alabilirsiniz veya G4'ü bekleyebilirsiniz.

Kesinlikle S6 bence iphone alma çok kısıtlama var. Hem Android'de apk yoluyla ücretsiz oyunlarıda edinebilirsin root yapmadan.

Kesinlikle S6 bence iphone alma çok kısıtlama var. Hem Android'de apk yoluyla ücretsiz oyunlarıda edinebilirsin root yapmadan.
Öncelikle apk gibi yasal olmayan şeyleri desteklemiyoruz. Ayrıca çok oyun oynamayacağım demiş. Birde uzun ömürlü olsun demiş, uzun ömürlü diyince IOS, Android'e göre daha iyi oluyor.

Kesinlikle ve açık ara farkla S6. Şuan bir Galaxy mini'ye bile rom yüklenebiliyorsa bu daha çok uzun ömürlülüktür unutma. 4S 3 sene oldu çıkali hali yaman Alanlar kaldı öyle malesef.

Öncelikle apk gibi yasal olmayan şeyleri desteklemiyoruz. Ayrıca çok oyun oynamayacağım demiş. Birde uzun ömürlü olsun demiş, uzun ömürlü diyince IOS, Android'e göre daha iyi oluyor.
Artık bu biraz zevkler renkler işine giriyo bence tartışmayalım. Bence Android İOS'dan, Samsung da Apple'dan daha iyi.

Kesinlikle ve açık ara farkla S6. Şuan bir Galaxy mini'ye bile rom yüklenebiliyorsa bu daha çok uzun ömürlülüktür unutma. 4S 3 sene oldu çıkali hali yaman Alanlar kaldı öyle malesef.
4S'e son güncellemeyi yapmayanlar cayır cayır kullanabiliyor.

Artık bu biraz zevkler renkler işine giriyo bence tartışmayalım. Bence Android İOS'dan, Samsung da Apple'dan daha iyi.
Donanım ve yazılım kadar tasarımda önemli bence. S6'nın tasarımı hiç hoş değil bence, kalitesiz plastik kullanmışlar gibi bir his veriyor GMD gibi.

Ee hani destek veriyordu Madem veriyor niye yapmayalım ? S6 plastik demek Plasik olunca noluyor onu merak ediyorum ya ? Telefon dahamı yavaş çalışıyor noluyor ? Arkadaş Samsung düşmanı olunca

Ücretli oyun, uygulamalara ücretsiz sahip olursun diyorsun kısaca. Sonra neden sağlam uygulamalar çıkmıyor diyorsunuz sen geliştiricinin hakkını verip desteklemez işen gelişmez mobil sektör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…