Kuban Kilopat Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 44 21 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar selam. iPhone 6 kullanıyorum, dün itibarıyla hücresel veri açık olduğu halde WhatsApp çalışmıyor. Başka uygulamalarda sıkıntı yok. Var mı çözüm önerisi olan? Son düzenleme: 21 Şubat 2021
Arkadaşlar selam. iPhone 6 kullanıyorum, dün itibarıyla hücresel veri açık olduğu halde WhatsApp çalışmıyor. Başka uygulamalarda sıkıntı yok. Var mı çözüm önerisi olan?
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 21 Şubat 2021 #2 Turkcell mi?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 21 Şubat 2021 #3 WhatsApp'ın hücresel veri kullanımı kapanmış olabilir ayarlardan ona bakıp eğer kapalıysa açmalısın.
Kuban Kilopat Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 44 21 Şubat 2021 #4 Lodge dedi: Turkcell mi? Genişletmek için tıkla... Türk telekom Oğuzhan Necip Şahin dedi: WhatsApp'ın hücresel veri kullanımı kapanmış olabilir ayarlardan ona bakıp eğer kapalıysa açmalısın. Genişletmek için tıkla... Açık hatta kapatıp açtım. Düzelmedi yine
Lodge dedi: Turkcell mi? Genişletmek için tıkla... Türk telekom Oğuzhan Necip Şahin dedi: WhatsApp'ın hücresel veri kullanımı kapanmış olabilir ayarlardan ona bakıp eğer kapalıysa açmalısın. Genişletmek için tıkla... Açık hatta kapatıp açtım. Düzelmedi yine