iPhone 6 Wi-Fi ve LTE çekmiyor

Quanly

Decapat
Yer
Ankara Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Garson
Arkadaşlar, iPhone 6 telefonum Wi-Fi, LTE ve Bluetooth hiçbir şekilde çekmiyor sorun yaşıyorum. Çözümü var mıdır?

Büyük ihtimal donanımsal sorun uzaktan çözülecek sorun değil.

Onlarda sorun yok telefonu sıfır almıştım çok uzun yıllar önce ilk çıktığında.
Şebeke ise baseband, wifi ve bluetooth entegresi bozuktur. Ayrıca az çekiyorsa anten bozuktur. Ben teknisyenim.

Sanırım artık bu telefonu çöpe atma vakti gelmiş.

Hocam iPhone 6'nın ömrü doldu zaten. Birçok uygulama en basitinden Google bile indirilemiyor o telefona. (tabii Jailbreak yapmak başka)

Hocam iPhone 6'nın ömrü doldu zaten. Birçok uygulama en basitinden Google bile indirilemiyor o telefona. (tabii Jailbreak yapmak başka)

Jailbreak olayı nedir hocam geçen gün bir denedim Spotify indirmek için ama tam ne olduğunu çözemedim.

Jailbreak olayı nedir hocam geçen gün bir denedim Spotify indirmek için ama tam ne olduğunu çözemedim.

Hocam ben de tam olarak bilmiyorum ama internette videoları var. Bilgisayardan yapılıyormuş. Telefona bir uygulama yüklüyor (App Store gibi) ve oradan istediğin uygulamayı yükleyebiliyormuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…