S Senan Hectopat Katılım 22 Mart 2014 Mesajlar 131 Yer Bakı, Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. İphone 6 kullanıyorum ve başlıkta da belirtdiğim gibi youtube'da video açtığımda ''Video Oynatma Hatası'' alıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar. İphone 6 kullanıyorum ve başlıkta da belirtdiğim gibi youtube'da video açtığımda ''Video Oynatma Hatası'' alıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Heulse Megapat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2015 #2 İos sürümün nedir ?
berginal Hectopat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #3 İos sürümünün video oynatma hatası ile ne alakası var?
Heulse Megapat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2015 #4 berginal dedi: İos sürümünün video oynatma hatası ile ne alakası var? Genişletmek için tıkla... İos 8.3 henüz daha beta'dan olduğundan ötürü bu tür video oynatma sorunları vs. yarata biliyor.
berginal dedi: İos sürümünün video oynatma hatası ile ne alakası var? Genişletmek için tıkla... İos 8.3 henüz daha beta'dan olduğundan ötürü bu tür video oynatma sorunları vs. yarata biliyor.
berginal Hectopat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2015 #5 İlk defa sizden duyuyorum. Ayrıca beta olan siri özelliği.
Heulse Megapat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #6 @berginal İos 7'den 8'e gecerken ki sorunlar 8'den dolayı kaynaklanıyor. Haberiniz olsun
S Senan Hectopat Katılım 22 Mart 2014 Mesajlar 131 Yer Bakı, Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #7 Arkadaşlar özür dilerim cevap veremediğim için. Bildirim gelmemişti. Anlamığım şekilde kendiliğinden düzeldi
Arkadaşlar özür dilerim cevap veremediğim için. Bildirim gelmemişti. Anlamığım şekilde kendiliğinden düzeldi
berginal Hectopat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #8 Heulse dedi: @berginal İos 7'den 8'e gecerken ki sorunlar 8'den dolayı kaynaklanıyor. Haberiniz olsun Genişletmek için tıkla... O zaman niye soruyorsun İphone 6 İos 6 kullanacak değil ya. Benim amacım laf yarışına girmek değil sorunuzun saçma olduğunu belirtmek.
Heulse dedi: @berginal İos 7'den 8'e gecerken ki sorunlar 8'den dolayı kaynaklanıyor. Haberiniz olsun Genişletmek için tıkla... O zaman niye soruyorsun İphone 6 İos 6 kullanacak değil ya. Benim amacım laf yarışına girmek değil sorunuzun saçma olduğunu belirtmek.
Heulse Megapat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #9 Peki.