iPhone 6S 16 GB 750 TL'ye alınır mı?

750 TL' ye kaçırmayın derim, bu fiyatlara İPhone 5S satılırken 6S bulmak kolay değil.

Telefoncu iPhone 6Simi satmak isterken 300TL dedi. Sizce satmali miyim? Evde duruyor öyle.

750 TL'ye kaçırmayın derim, bu fiyatlara iPhone 5S satılırken 6S bulmak kolay değil.

iPhone 5 - 5S - 6 - 6S - 7Plus bu cihazları kullandım ve şu an aktif olarak iPhone 11 kullanıcısı olarak diyebilirim ki iPhone 6S modeli bana çok tatlı ve şık geldi 32 GB alanda yetiyor 11 cihazımı satıp iPhone 6S'e geçmeyi düşündüm bile ama aklımda iPhone 7-8 gibi modellerde var bilemiyorum.

Telefoncu iPhone 6Simi satmak isterken 300TL dedi. Sizce satmali miyim? Evde duruyor öyle.
Cihazına kaç tl istiyorsun?

750TL iyi fiyat. 2 yıl işini görür.

Arkadaşlar tavsiyeleriniz üzerine 750 TL'ye 16 GB ROSE Gold iPhone 6S aldım. Cihazın pil sağlığı %95 Ön kamera çalışmıyor başka bir sorunu yok gibi. Tavsiyeleriniz için teşekkürler görselleri eklememin sebebi ise sizce fiyatına değer bir telefon mu? Onu yorumlamanız.
NOT=Cihazın ekranını değiştiricem beyaz ve siyah ekranda izler çıkıyor.

Biliyorum cihaz ilk geldiğinde 14.4'dü ben bilerek PC'den yüklü sürüm olan 15.7'yi kurdum.

Tebrikler! iOS 14.4'ten en güncel sürüme güncelleyerek hem Jailbreak yapma hakkınızı kaybettiniz hem de cihaz hafıza yüzünden kullanılamaz halde.

Tebrikler! iOS 14.4'ten en güncel sürüme güncelleyerek hem Jailbreak yapma hakkınızı kaybettiniz hem de cihaz hafıza yüzünden kullanılamaz halde.
32GB cihazımda ki yedeklemeyi direk cihaza kurdum ve 4gb boş alan var bence idare edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…