iPhone 6S 16 GB 750 TL'ye alınır mı?

32 GB cihazımda ki yedeklemeyi direk cihaza kurdum ve 4 GB boş alan var bence idare edebilir.

Hocam orada 4 GB boş alan yazıyor olabilir fakat kullanın onu 2-3 gün boyunca hiçbir şey indirmeyin ve o depolama alanı sihirli bir şekilde dolacak.

Hocam orada 4 GB boş alan yazıyor olabilir fakat kullanın onu 2-3 gün boyunca hiçbir şey indirmeyin ve o depolama alanı sihirli bir şekilde dolacak.

Doğudur hocam ben zaten satacağım için çok önemsemedim o kalan alanı.Şuan piyasaya baktığımızda 32GB 6s daha hızlı satılıyor ama 16gb versiyonu alanda çok insan var.

İPhone se alıcam yenilenmis ne dersin teknosa falan iyi midir orijinal parça mı kullanmıslardır

İPhone se alıcam yenilenmis ne dersin teknosa falan iyi midir orijinal parça mı kullanmıslardır
Genellikle orjinal parça kullanmıyorlar.2-3 arkadaşım satın almıştı ve içlerini açtığımızda ekran , kasa ve bataryanın yan sanayi olduğunu görmüştük.İnternette bununla alakalı videolar var.

Yeterli hocam. iPhone 11 kullancısıyım şu an 6S ya da 7'ye geçmeyi düşünüyorum hem minnak ev işlevli telefonlar benim işimi görüyor en azından.

Benimde al yap sat serimde 2.telefonum oldu .DD
Hocam ben de halihazırda 6S kullanıyorum. Ekranım kırıldı fakat. LCD sağlam sadece cam çatladı daha önceden revize yapmıştım yine kırıldı orijinal gibi olmuyor. Elinizde orijinal var mı hocam? Beyaz renk.

Yeterli hocam. iPhone 11 kullancısıyım şu an 6S ya da 7'ye geçmeyi düşünüyorum hem minnak ev işlevli telefonlar benim işimi görüyor en azından.
Çok düşünüyorum, acaba değer mi diye? 2.5 yıl oldu alalı Note 8'i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…