iPhone 6S 16 GB 750 TL'ye alınır mı?

Hocam 32 GB'lik versiyonu Sahibinden.com sitesinde uyguna yakalamıştım 800'e komisyon felen derken 880'e geldi. Şu an konusunu açtığım cihazı abimin yakın arkadaşından alacağım. Onun haricinde 2.el kargoyla gönderen e-ticaret sitelerinden alıyorum ama genelde cihaz yüklendikten 20 dakika sonra satın alınıyor o yüzden uygun fiyatlı cihaz bulmak için saat başı kontrol etmeniz gerekiyor. Ben mesela cihaz ararken her saat başı kontrol ediyorum cihaz bulunca ise salıyorum elimde ki cihazları satıp tekrar aramaya geçiyorum sizde bahsettiğim sitlerden yapabilirsiniz.
Uyarı!=tamir işlerinden pek anlamıyorsanız öğrenmeniz için 2-3 tane cihaz elinizde kalabilir dikkatli olun.
750 TL' ye kaçırmayın derim, bu fiyatlara İPhone 5S satılırken 6S bulmak kolay değil.

750 TL'ye kaçırmayın derim, bu fiyatlara iPhone 5S satılırken 6S bulmak kolay değil.

iPhone 5 - 5S - 6 - 6S - 7Plus bu cihazları kullandım ve şu an aktif olarak iPhone 11 kullanıcısı olarak diyebilirim ki iPhone 6S modeli bana çok tatlı ve şık geldi 32 GB alanda yetiyor 11 cihazımı satıp iPhone 6S'e geçmeyi düşündüm bile ama aklımda iPhone 7-8 gibi modellerde var bilemiyorum.

Telefoncu iPhone 6Simi satmak isterken 300TL dedi. Sizce satmali miyim? Evde duruyor öyle.
Cihazına kaç tl istiyorsun?

Selam öncelikle. Cihaz alıp tamir edip satıp okul harçlığını çıkarmaya çalışıyorum. Şu an ise elimde bir fırsat var iPhone 6S 16 GB rose Gold kasada ufak çizikler var çok önemli değil. Ekranın üst kısmında içeriden sarartı var o yüzden ekranı değiştireceğim. Asıl olaya gelirsek bu cihaz temiz ve 750 TL'ye satın alınır mı?

750TL iyi fiyat. 2 yıl işini görür.

1670760958505.jpeg

1670760979566.jpeg

Arkadaşlar tavsiyeleriniz üzerine 750 TL'ye 16 GB ROSE Gold iPhone 6S aldım. Cihazın pil sağlığı %95 Ön kamera çalışmıyor başka bir sorunu yok gibi. Tavsiyeleriniz için teşekkürler görselleri eklememin sebebi ise sizce fiyatına değer bir telefon mu? Onu yorumlamanız.
NOT=Cihazın ekranını değiştiricem beyaz ve siyah ekranda izler çıkıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı