evrN
Hectopat
Hocam ben de halihazırda 6S kullanıyorum. Ekranım kırıldı fakat. LCD sağlam sadece cam çatladı daha önceden revize yapmıştım yine kırıldı orijinal gibi olmuyor. Elinizde orijinal var mı hocam? Beyaz renk.
Siyah var dış cam çatlak ama orijinal hocam.
Bu arada orijinal ekran ile yan sanayi ekranın görüntü kalitesinde acayip fark var orjinal çıkma ekran bulursanız uyguna mutlaka orjinal alın.
Android serisine pek hakim değilim ama İOS yazılımı ile note 8'i devirebileceğini düşünüyorum tabii oyun konusunda deviremez.Android cihazlar yakınlarımın kullanımını gözlemlediğim sürece 2.5 3 yıl dan sonra kasmaya felen başlıyor.İPhone 6s alıp benim gibi Woyax veya Deji batarya takar iseniz gayet güzel kullanırsınız.Woyax ve Deji aynı satıcı adında iki ayrı marka.Bu arada bende 6s 32gb satıyorum isterseniz sahibinden ilan linkini buraya atabilirim.Çok düşünüyorum, acaba değer mi diye? 2.5 yıl oldu alalı Note 8'i.Redmi Note 8'den iPhone 6S'e geçmeye değer mi?
Arkadaşlar, hepinize selam öncelikle. Redmi Note 8'i Custom ROM ile kullanmaktayım ancak gerçekten takılma sorunları ve en başta ısınma sorunu son günlerde epeyce arttı. iPhone 6S ya da 6S Plus'a geçmek istiyorum. Her türlü daha mantıklı olacağını düşünüyorum ancak batarya konusunda...www.technopat.net
Son düzenleme: