iPhone 6S 32GB Alınır mı?

Silva

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Yakın zamanda iPhone 6S 32GB modelini almak istiyorum. Bütçem 2800 TL. iPhone 7S çıkıcak fakat biraz pahalı olacak gibi. iPhone 7 modeli de bütçemi aştığı için almak istemiyorum. Şuan ki telefonum Sony Xperia C5 16GB modeli. Telefon da 29 uygulama, 110 müzik, 150-160 civarı fotoğraf bulunuyor. Pek fazla video çeken birisi olmadığım için 2-3 video var. Sizce iPhone 6S 32GB modeli alınır mı? 2-3 yıl beni idare eder mi?

Apple iPhone 6S 32 GB (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı

Apple yurt dışından alınan telefon için bile 1 yıl süreyle garanti hizmeti veriyor. Türkiye'de IMEI 'si kayıtlı olarak yasal şekilde satılan telefona da hizmet verildiği de web sitesinde belirtilmiş zaten. HB'den almanın ne sakıncası var ben anlamadım.

Sorunun cevabına gelirsek telefonda depolama alanı sıkıntı olursa resim ve videoları bilgisayara aktarıp kullanmaya devam edilebilir. 32 GB ilk mesajda belirtilen kullanım için yeterli olacaktır.

İphone 6S kamera açısından daha iyi,bir süre daha beklersen indirime girceğini düşünüyorum,senin kendi kararın,iyi günler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı