emre12321
Yoctopat
Daha fazla
Seni dolandırmış resmen. Yok öyle birşey. Elinde ki hatalı ekranı takmış.Selamlar. iPhone 6s telefonumun dokunmatiği bozulmuştu. Bugün telefoncuya komple değiştirttim ekranı. Pil kısmının altında siyah leke oluşmuş. Telefoncu yarına kadar geçeceğini söylüyor. Normal midir bu durum?
Ekran mürekkebi akmış gibime geldi? Yarına kadar bekleyin hocam, eğer olmazsa telefoncuya gidersiniz. Fakat bu olmayacak bir şey normal değil yani, ekran değişiminde böyle bir şey olmaz.Selamlar. iPhone 6s telefonumun dokunmatiği bozulmuştu. Bugün telefoncuya komple değiştirttim ekranı. Pil kısmının altında siyah leke oluşmuş. Telefoncu yarına kadar geçeceğini söylüyor. Normal midir bu durum?
Verdim telefonu geri onda beklesin. Yarına kadar geçecek diyor hala bakalım.
Seni yemiş , elinde ki bozuk ekranı senin cihaza itelemiş. Ekran değiştiği zaman öyle bir şey söz konusu olmaması gerek. Hakkını ara. Susma.Selamlar. iPhone 6s telefonumun dokunmatiği bozulmuştu. Bugün telefoncuya komple değiştirttim ekranı. Pil kısmının altında siyah leke oluşmuş. Telefoncu yarına kadar geçeceğini söylüyor. Normal midir bu durum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.