iPhone 6S işlemci gücü nasıl ?

O dediğin telefonla Gta 5 açmayı denesene ve o gördüğün Gta pc deki grafikler gibi değil asıl sen bilmediğin konu hakkında yorum yapma.
Oyunu oynatan işlemci değil ekran kartıdır. Ayrıca bu telefondaki işlemci şuanda mobil için piyasada bulunan en güçlü işlemci. Benim telefonumda bulunan işlemci senin işlemcinden daha iyi. Belki bunu bu grafiğe bakarak anlayabilirsin; Apple A9 vs Intel Core i3-2100 - CPUs Specs Comparison

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum konuyu dağıtıyorsun kusura bakma, sonuçta kağıt üzerinde çok güçlü gözüken ama ama işe yaramayan işlemciler var, burda saçmalıyorsun eğer İ3 gibi işlemcinin oynattığı oyunları hangi mobil işlemci oynatabilir? Zaten oynatabilselerdi Amd veya İntel kullanmazlardı adamlar kendi işlemcisini koyardı heralde sen telefonunu üst düzey bir sistem sandın...

Dostum konuyu dağıtıyorsun kusura bakma, sonuçta kağıt üzerinde çok güçlü gözüken ama ama işe yaramayan işlemciler var, burda saçmalıyorsun eğer İ3 gibi işlemcinin oynattığı oyunları hangi mobil işlemci oynatabilir? Zaten oynatabilselerdi Amd veya İntel kullanmazlardı adamlar kendi işlemcisini koyardı heralde sen telefonunu üst düzey bir sistem sandın...
Sana grafikler ile kanıtladım. Sen mobil cihazların gücünün farkında değilsin galiba. Yada bir mobil cihazın senin sisteminden güçlü olmasını yediremiyorsun galiba. Anlamadım senin ne yapmaya çalıştığını. Laptoplar için kullanılan teknoloji farklı masa üstü bilgisayarlar için farklı mobil cihazlar için farklı teknolojiler kullanılıyor. Ve o grafiklerde kağıt üstünde yazana göre değil tamamiyle verdiği performansa göre yapılmış düzenlenmiş grafikler. Her şekilde benim telefonumda ki işlemci senin işlemcinden daha güçlü.

Benle konuşurken ağzını bozma bura sonuçta bir forum sana artık cevap verme gereksinimi duymuyorum sonuçta...

Oyunda Gpu önemli demişsin CPU değil oyunu oynatan Gpu'ymuş.
Git önce ney ne işe yarıyor öğren sonra gel buraya akşam akşam sinirimi bozma.
Ha bu arada çok akıllısın ya işlemciyi sök pc tak gel karşılaştıralım:)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı