iPhone 6S mi Xiaomi Redmi 8 mi?

Bütçe
2000-3000
Alınmaz diyenlere bakmayın. Bu telefon halen kullanılır. Afedersiniz ama yorumlarda sallamışlar. iOS 15 desteği var cihazın ve halen birçok yazılım iOS 15 destekliyor. Bir de yerine Redmi önerenler yok mu... Aşırı komiksiniz ve acıyorum size. Ha bir de iOS kullananlara hakaret edenler var. Apple'ın kalitesini asla kaldıramıyorlar ve tek yapabilecekleri şey Apple'ı kötülemek ve kullanan insanlara sataşmak!

iPhone 6S en mantıklı seçim. Herkese araştırmayı ve Apple cihaz kullanmayı tavsiye ederim, iyi günler.

Iphone 6S ve 6S Plus hala güvenlik güncelleştirmesi alıyor olaya bir de buradan bakmak gerekir. Bence bu telefonu almalısın ama seni en fazla 2 sene götürür.

6S öneririm. Herkes destek kesildi yazmış ama hala en az 2 yıl gideri var. iOS 12 bile hala Whats App desteği veriyor. Benim arkadaşım iOS12'li 6 kullanıyor ve her işini görüyor. Bence 6S, Redmi 8'den çok daha memnun eder. Bütçeniz için en uygun model bence 6S. 2. El o fiyatlardaki birçok Android telefon sürümü geçtim, yıllardır güvenlik güncellemesi bile almıyor.

Keşke 1 kere de yazıların tamamını okuyarak cevap verseniz...
İşin içinde herhangi bir şekilde İPhone ve olumsuzluk aynı anda varsa neden hemen deliriyorsunuz acaba merak ediyorum? Hele şunu fark ettim ki başka bir konu varken de bazen cümlenin tam anlamına bakmayıp tek 1 kelimeden anlam çıkarıyorsunuz. Okuma anlama kıtlığı mi var acaba? Yoksa fanlık biraz taşımaya mi başlamış?
Buna gerçekten düzgün bir cevap bekliyorum çünkü özellikle son zamanlarda sorunlarınız var gibi. Önceden daha sakindiniz.

Lütfen sakin cevap verin çünkü gerçekten merak ediyorum. Burada bir küçümseme falan da yok, sadece bir soru.

Son düzenleme:
Anlama kıtlığı falan yok. Ayrıca sakinim, sadece söylediğim gibi Apple hater'lığının dozunu kaçıran ve yazdıklarımızı okumayan insanlar olduğu sürece ben de Apple fan boyuyum. Bu kadar. Ayrıca dediklerimin sonuna kadar arkasındayım, mantığınızı kullanın biraz. 6S Yerine alınabilecek güzel telefonlar vardır ama şu an da karşılaştırdığımız cihaz tam anlamıyla çöp. Son olarak sizi ciddiye alıp yanıt verdiğime şükredin. Neden öfkemi kustuğumu da söyleyeyim, bir sürü Apple vs Samsung vb. konular görüyorum. İnsanlar Apple'a o kadar laflar söylüyor ki... Sanki Apple cihaz kullanan idam edilecekmiş gibi. Daha fazla söze gerek yok, bilen biliyor nasıl olsa. İyi günler.

Ben iPhone 6 kullanıyorum günlük kullanımda (WhatsApp) için yeterli geliyor. 6S de bir süre idare ettirebilecek bir telefon. Xiaomi cihazların arayüzü bana hantal geliyor. (Batarya değiştirmenizi öneririm)

Giriş seviyesi Xiaomi telefonlardan uzak durun yazılımı çok kötü nereye dokunsanız sürekli bir sorun var.

6s kesinlikle alınır piyasası kolay kolay düşmüyor.

Samsung'un giriş seviyeleri daha iyi Xiaomi'den. Yakında bende değiştirmeyi düşünüyorum telefonu.

iPhone 6S WhatsApp desteği kesilene kadar kullanılır. Orta segment Android'lere halen taş çıkartır. 4K EIS video çeker oyunlarda üzmez depolamasını en az 32 GB tercih edin 16 GB alınmaz.

Ama siz de o dozu fazla kaçıranlar yüzünden dozu fazla kaçırıyorsunuz ve hâlâ sakin kalabilenlere fazla yükleniyorsunuz. Bu da sadece kaos doğurur.
Ve siz de benim yazdığım yazıyı doğru düzgün okusaydınız basitleştirince "6s kötü ama o fiyata daha iyi bir tercih de yok" dediğimi anlardınız. Eğer ki bunu anladıysanız da neden delirdiniz zaten? Tam anlama varmadan 1 tane kelimeden tetikleniyorsunuz hep. Kendinizce iyiyseniz bile içerde bir dengesizlik probleminiz var belli. Ergenliğe yeni mi girdiniz? Veya geçtiyse de bir tekrar falan mı var?
(Hiçbiri aşağılama veya toxicleme amaçlı değildir, gerçekten kendinizi anlamaya çalışın bi bu konuda)

Samsung'un giriş seviyeleri daha iyi Xiaomi'den. Yakında bende değiştirmeyi düşünüyorum telefonu.
Evet, öyle. Zaten ben de onu dedim. Xiaomi'nin giriş seviye telefonları kullan/at telefon gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…