iPhone 7 batarya değişimi önerisi?

Rifo43

Decapat
Katılım
25 Aralık 2018
Mesajlar
95
Yer
Kütahya, Dinar
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İKM
iPhone 7 cihazım var bataryası orijinal 1960MAH. İnternette daha yüksek mAh satılan bataryalar var bunlardan satın almam cihaza zarar verir mi ve şarjım daha uzun süre gider mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1. Cihaza zarar vereceğini sanmıyorum ama siz yine de Apple servisinde değiştirirseniz daha iyi olur.
2. Şarjın daha uzun süre gider. Ama batarya sağlığın daha hızlı düşebilir.
Bir de dediği doğruysa iPhone 5'e kendi bataryasının 2 katı mAh değerine sahip bataryayı taktıran arkadaşım hâlâ bir sorun yaşamadığını söylüyor.
 
İlk tavsiyem paranız da varsa Apple servisinde yaptırın. Ben GSM İletişim'de yaptırmıştım. 7-8 aydır %100'den düşme olmadı pil sağlığında. Ve benim gibi sosyal medya ve oyun kullanmıyorsanız kullanım süreniz uzar. DEJI bataryayı üçüncü seçenek yapma sebebim, tamir süreci. DEJI bataryanın orijinalinden daha büyük kapasiteye sahip bataryaları da var. Pil ömrü de buna bağlı olarak normaline göre daha uzun. Alanların çoğu memnun bataryalardan. Eğer elinize güveniyorsanız, tamir ekipmanları da varsa siz de yapabilirsiniz. Aman dikkat. Vidalar dıştan aynı gibi gözükse de farklılık gösterebilir.
 
Servise telefonu gönderdim pil sağlığı %85 ti bataryada bir sıkıntı yok dendi garantiden ekranı değiştirdiler garantinin bitmesine bir ay kala tekrar şansımı deneyeyim diyorum eğer olmazsa da DEJI markasının yüksek mAh li bataryaları içime sinmeye başladı.
 
İphone SE kullanıyorum ve DEJİ marka pil değişimini kendim yaptım. 2010mAH hücresel veri ile 4-5 saat arası ekran süresi veriyor. Wifi ile 6-7 saat arası veriyor.Ve 1 yıl garantili bir batarya.
 
Deji markayı tek geçerim. Hatta eski nokia telefona bile oradan batarya aldım .NET 1 hafta şarjı gidiyor.

iPhone ise sağlık 100 halen, 8 ay oldu değiştireli.
 

Geri
Yukarı