iPhone 7 düşen pil sağlığı

MediaMarkt’tan aldım. Durumu anlattım ve ürünü geri göndermem için kargo kodu verdiler. Fakat gönderince iadeyi kabul edeceklerini pek sanmıyorum.

İade çok mu önemli? Servis sorunu yapıp, geri yollar diye düşünüyorum. Siz galiba ama iade istiyorsunuz.

İade çok mu önemli? Servis sorunu yapıp, geri yollar diye düşünüyorum. Siz galiba ama iade istiyorsunuz.
Değişim olsada olur önemli olan sorunumun çözülmesi. Ama dediğim gibi, değişim veya iade yapmayacaklarsa boşuna göndermek de istemiyorum.

Merhabalar, 2 haftalık cihazım olan iPhone 7’nin pil sağlığı %99’a düşmüş durumda. Bu durum normal mi? Düzeltmek için yapabileceğim bir şey var mı?

Bende 5 aylık yenilenmiş olan bir iPhone 7 var hala pil sağlığı 100 ve çok sık kullanıyorum bence bu düşüşler servis gösterene kadar aldırış etmemek gerek bir de performansta gözle görülür kayıp varsa değiştirmenizi tavsiye ederim. Değişim işini ise orijinal pil alıp tanıdık bir güvenilir telefoncuda değiştirmeniz ucuza getirebilir ya da MediaMarkt veya Apple servisi arasında fiyat farkı yoksa Apple servisinde değiştirmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…