iPhone 7 ile telefon görüşmesinde hoparlör açılırsa ses kesik kesik gidiyor

Mert5461

Centipat
Daha fazla  
Yardımcı olmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. iPhone 7 telefonum normal arama yaparken sesim karsi tarafa normal gidiyor fakat hoparlöru actigim zaman sesim karsiya kesik kesik gitmeye basliyor. Telefonla video çekerken sesler normal. WhatsApp veya Instagram'dan arama yaparsam hoparlör acik ya da kapali olsun fark etmiyor karsi taraf sesimin cok az geldigini soyluyor. WhatsApp'tan sesli mesaj attigim zaman sesim yine kisik gidiyor ayrica cizirti var. Bazen telefon durduk yere aşırı isiniyor Reels izlerken falan 5 6 saniyeligine ses hiç gelmiyor sonra tekrar gelmeye basliyor. Bunlar olurken kulagimi iyice telefona yaklastiriyorum ve cizirti sesi duyuyorum. Telefonun performansindada bir sıkıntı var mesela subway surf oyununa giriyorum. Oyun başlarken ilk 5 10 saniye kasmalar donmalar sonra düzeliyor. PUBG falan da oynadim. Telefon isiniyor ses birkaç saniyeligine kesiliyor ve cizirti sesi duyuyorum. Bunun böyle olmamasi lazim Geekbench testinden 800 puan aliyor telefonum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu durumu bende yaşıyorum hocam (iPhone 6s). Hoparlör durumunun nedenini bilmiyorum. Ama performans konusunda günümüze göre eski bir telefon kullanıyorsunuz maalesef. Aynı durumu bende yaşıyorum subway surfte. Instagram'da da aynı durumu yaşıyorum ve telefonun yaşına veriyorum.

Çoğu durumu bende yaşıyorum hocam (iPhone 6s). Hoparlör durumunun nedenini bilmiyorum. Ama performans konusunda günümüze göre eski bir telefon kullanıyorsunuz maalesef. Aynı durumu bende yaşıyorum subway surfte. Instagram'da da aynı durumu yaşıyorum ve telefonun yaşına veriyorum.

Performans olarak ben hiç öyle şeyler yaşamıyorum şarjım %5'in altında değilse çok ısınmıyor kasmıyor hatta arkadaşlarla PUBG giriyordum orada bile kasmıyordu. Bataryayı değiştirmenizi tavsiye ederim. Aynı şekilde 6S Plus da kullandım (batarya sağlığı servis diyordu) Instagram'da çok rahat geziyordum Brawl Stars da oynatıyordu.

Chat GPT gibi uygulamaları açmıyor onları da açsa ben 2-3 sene daha kullanırım. Tek sıkıntım benim de mikrofonum birdenbire bozuldu. Yaptırmadım kulaklıkla kullanıyorum yaklaşık 1.5 aydır.

Şu an ben iPhone 7 kullanıyorum.

Performans olarak ben hiç öyle şeyler yaşamıyorum şarjım %5'in altında değilse çok ısınmıyor kasmıyor hatta arkadaşlarla PUBG giriyordum orada bile kasmıyordu. Bataryayı değiştirmenizi tavsiye ederim. Aynı şekilde 6S Plus da kullandım (batarya sağlığı servis diyordu) Instagram'da çok rahat geziyordum Brawl Stars da oynatıyordu.

Chat GPT gibi uygulamaları açmıyor onları da açsa ben 2-3 sene daha kullanırım. Tek sıkıntım benim de mikrofonum birdenbire bozuldu. Yaptırmadım kulaklıkla kullanıyorum yaklaşık 1.5 aydır.

Şu an ben iPhone 7 kullanıyorum.

Bu durum subway surf özel bir durum. Bende Mobile Legends ve Clash Royale oynuyorum akıcı olarak. Pil sağlığı 91.

Mikrofon sanıyorum kronik uzun kullanımda.

Bu durum subway surf özel bir durum. Bende Mobile Legends ve Clash Royale oynuyorum akıcı olarak. Pil sağlığı 91.

Mikrofon sanıyorum kronik uzun kullanımda.

Evet olabilir ben de yeni 2. el aldım 2000 liraya 1-2 ay sonra kütüphanede telefonu çantaya attım kapatıp 5-6 saat sonra aldım açıp markete gittim arkadaştan borç para istemek için aradığımda görüşemedik. Düşürmedim bir şey yapmadım. Durduğu yerde oldu.

Evet olabilir ben de yeni 2. el aldım 2000 liraya 1-2 ay sonra kütüphanede telefonu çantaya attım kapatıp 5-6 saat sonra aldım açıp markete gittim arkadaştan borç para istemek için aradığımda görüşemedik. Düşürmedim bir şey yapmadım. Durduğu yerde oldu.

Aynısını dün yemek siparişi verdiğimde yaşadım. Aramayı açıyorum ses gelmiyor gitmiyor.

Aslında yaptırmak lazım hocam video çekerken kulaklığın mikrofonunu görmüyor o sıkıntı oluyor benim için. Geçen trafikte kavga ettim videoya alamadım kavgayı alabilseydim ne güzel magandaya sağlam bir ceza kitletecektim.

Telefon fiyatına masraf çıkartırlar hocam ya gerek duymuyorum ben.

Geri
Yukarı