Yardımcı olmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. iPhone 7 telefonum normal arama yaparken sesim karsi tarafa normal gidiyor fakat hoparlöru actigim zaman sesim karsiya kesik kesik gitmeye basliyor. Telefonla video çekerken sesler normal. WhatsApp veya Instagram'dan arama yaparsam hoparlör acik ya da kapali olsun fark etmiyor karsi taraf sesimin cok az geldigini soyluyor. WhatsApp'tan sesli mesaj attigim zaman sesim yine kisik gidiyor ayrica cizirti var. Bazen telefon durduk yere aşırı isiniyor Reels izlerken falan 5 6 saniyeligine ses hiç gelmiyor sonra tekrar gelmeye basliyor. Bunlar olurken kulagimi iyice telefona yaklastiriyorum ve cizirti sesi duyuyorum. Telefonun performansindada bir sıkıntı var mesela subway surf oyununa giriyorum. Oyun başlarken ilk 5 10 saniye kasmalar donmalar sonra düzeliyor. PUBG falan da oynadim. Telefon isiniyor ses birkaç saniyeligine kesiliyor ve cizirti sesi duyuyorum. Bunun böyle olmamasi lazim Geekbench testinden 800 puan aliyor telefonum.
Son düzenleyen: Moderatör: