iPhone 7 Jetblack Arka Kasadaki noktalar geçebilir mi?

SametCiplakkilic

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iPhone 7 Jetblack renginde telefonumda kap kullanmama rağmen küçük küçük noktalar oluştu ve geçmiyor. Kapla alakası yok sanki böyle iğne ile yapılmış noktalar siliyorum geçmiyor ve parlıyorlar. Ben bunu şimdi garantiye yollasam ücretsiz olur mu yoksa kaç lira alırlar? Küçük şeyler ışıkta belli etmiyor ama hastayım böyle konulara yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa degisimi olur tamamen Apple Destek uygulamasini yükle store dan ve bir yetkili ile mesajlasarak bilgi alabilirsin

Bence Apple'dan destek iste. Denemekten zarar gelmez, zorla değiştirecek değiller. Uygun bir şey derlerse değiştirebilirsin.

Çok teşekkür ederim

İnternetten araştırdım Apple Türkiye 1700TL istiyor (Telefonu zaten 3000TL'ye aldım. Biraz daha araştırdım 400TL'ye değiştiren bir yer varmış incelediğimde orjinal kasalardan yerleştiriliyorlar. Bir şey değil telefonu alalı 2 hafta oldu zaten zoruma gidende o keşke bu rengi almasaydım. Neyse artık uzun bir süre kullanırım çok hasar aldığında değiştiririm. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…