iPhone 7 JetBlack Garantide Çizilir Mi?

Yer
Compton
Daha fazla  
iPhone 7 JetBlack 32 GB modelinin garanti bitmeden bataryasını değiştirmek istiyorum. Bildiğiniz üzere JetBlack modelleri dokunmasanız bile nokta şeklinde çizikler oluşuyor. Garantide iken çizilmesinden korkuyorum. Evde mendille silerken bile çizildiğine şahit oldum. Sizce böyle bir şey olabilir mi? Daha önce Simsiyah modelini garantiye veren oldu mu?

Garantide iken çizilirse durumu anlatırsın Apple a hallederler merak etme. Apple teknik servis, garanti vb durumları olarak en iyi şirketlerden birisi.

Arkadaşa katılıyorum. Gereken önlemleri onlar alır zaten. Servis anlayışları zaten üst düzey. Kendin izah bile edebilirsin bu durumu.

iPhone 7 JetBlack 32 GB modelinin garanti bitmeden bataryasını değiştirmek istiyorum. Bildiğiniz üzere JetBlack modelleri dokunmasanız bile nokta şeklinde çizikler oluşuyor. Garantide iken çizilmesinden korkuyorum. Evde mendille silerken bile çizildiğine şahit oldum. Sizce böyle bir şey olabilir mi? Daha önce Simsiyah modelini garantiye veren oldu mu?

Arkadaşların dediği gibi bir sorun olursa söylersin fakat güvenmiyorsan yine de başka bir telefon ile fotoğraflarını çekersin telefonun zaten onlarda alırken sisteme şurasında çizik var şurasında bu var diye önce giriş yapıyor. Daha sonra servisten çıktığında ekstra bir şey var ise onlardan kaynaklanıyordur.

Batarya değişiminde arka kapağı ilgilendiren fazla bir iş yok zaten. Alttaki iki vidayı kapatmayacak şekilde arka kısım için herhangi bir koruyucu film veya skin gibi bir şey yapıştırarak gönderebilirsin ekstra koruma istiyorum diyorsan.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı