Çözüldü iPhone 7 kasası düzeltilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xCCessaRRx

Hectopat
Katılım
25 Temmuz 2019
Mesajlar
437
Makaleler
1
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese. Abimin iPhone 7 model bir telefonu var ve kızı 3. kattan aşağıya attı telefonu. Ne hikmetse telefon hala çalışıyordu ağzı yüzü kaymış bir şekilde de olsa 😂. Bunun ekranını yaptırdık 200-300 lira civarına kasayı da düzelttirdik olduğu kadar, hem de iki kez ancak malum bu devirde çocukların eline telefon vermemek mümkün olmuyor.

Telefonu çocuğun eline verince oraya buraya çarptığı için, kasa kırık olduğundan dolayı ekran hemen çatlıyor. Şimdi kısacası yeni telefon alacak ve onu da ben almayı düşünüyorum ama kasası değişir mi yeni temiz bir kasa takabilirler mi ve maliyeti ortalama ne olur bana ekranla beraber?

Yani alıp her şeyini yaptırabilir miyim yoksa artık ne yapsam düzen tutmaz mı o telefon? Bu arada başka hiçbir sıkıntısı yok telefonun parmak izi okuyucusu dahil her şey sapasağlam sadece kasa ve ekran.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 500-600 TL razıyım ben zaten. Telefonun piyasası vasat olduğu için 500-600 bitirmeye razıyım.

Peki 300 ile 1000 arasında beni sıkıntıya sokacak durumlar olur mu?

500-600 TL gibi bir fiyattan fazla isteyen yerlerden uzak durun zaten ben İzmir içinde 600 TL gibi fiyatlara bulabiliyorsam, yaşadığınız yere göre sizde bulabilirsiniz.
 
500-600 TL gibi bir fiyattan fazla isteyen yerlerden uzak durun zaten ben İzmir içinde 600 TL gibi fiyatlara bulabiliyorsam, yaşadığınız yere göre sizde bulabilirsiniz.

İzmir de öyleyse kilis gibi bir yerde ben bayağı ucuza ayarlarım herhalde ya :D
Olabilir mi, evet. Ancak her şey için geçerli bu. En iyisi her zaman orijinaldir ama öyle A kaliteler var ki...
Teşekkür ederim hocam bakıp ayarlamaya çalışacağım artık mecburen...
 

Geri
Yukarı