iPhone 7 Plus %76 pil sağlığı kötü mü?

WertKai

Hectopat
Katılım
23 Mayıs 2019
Mesajlar
164
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben üniversite okuyorum kendi telefonumun şarjı günü kurtarmadığı için aileden birinden iPhone 7 Plus'ı alacağım fakat pil sağlığı %76. Ben bu telefon ile günü geçirebilir miyim acaba? Daha önce iPhone kullanmadığım için tam olarak bilemiyorum nasıl bir şarj tüketimi var. Günde 10 saate yakın yurt dışında geçiriyorum. Tabii ki 10 saat telefonla uğraşmıyorum fakat telefonla uğraşan bir insanım. Çoğunlukla Instagram ve Twitter takılan birisiyim. Bataryasını değiştirecek durumum şu an için yok. Acaba beni gün içinde kurtarır mı?
 
Arkadaşlar ben üniversite okuyorum kendi telefonumun şarjı günü kurtarmadığı için aileden birinden iPhone 7 Plus'ı alacağım fakat pil sağlığı %76. ben bu telefon ile günü geçirebilir miyim acaba? Daha önce iPhone kullanmadığım için tam olarak bilemiyorum nasıl bir şarj tüketimi var. Günde 10 saate yakın yurt dışında geçiriyorum. Tabii ki 10 saat telefonla uğraşmıyorum fakat telefonla uğraşan bir insanım. Çoğunlukla Instagram ve Twitter takılan birisiyim. Bataryasını değiştirecek durumum şu an için yok. Acaba beni gün içinde kurtarır mı?

Kurtarmaz bence pil sağlığı kötü durumda çünkü.
 
Dostum ben 7 Plus kullanıcısı olarak şöyle ileteyim durumu sana %85'te pili değiştirdim çünkü günde 3 4 kez şarja takmak durumunda kalıyordum. Apple kendi servisinde ücretli olarak değiştirdim. Anca günü kurtarıyor hergün bir kere şarj ediyorum beni götürüyor. Durumum yok diyorsan %76 olanı düşünemiyorum bile apple'a göre pil uyarı vermedikten sonra sıkıntı yok diyor ama nacizane tavsiyem. Alma başka cihaz bak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı