BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #11 lammf2k dedi: Samsung telefon üstü nakit düşünür müsünüz? İlanı okudum fakat düşürseniz diye soruyorum sinirlenmeyim lütfen. Genişletmek için tıkla... Ustune nakit mi alacagim yoksa nakit mi verecegim? Nakit verecegim bir cihaz ise dusunebilirim ama nakit alacagim bir telefon istemiyorum, temel amacim upgrade yapmak cunku.
lammf2k dedi: Samsung telefon üstü nakit düşünür müsünüz? İlanı okudum fakat düşürseniz diye soruyorum sinirlenmeyim lütfen. Genişletmek için tıkla... Ustune nakit mi alacagim yoksa nakit mi verecegim? Nakit verecegim bir cihaz ise dusunebilirim ama nakit alacagim bir telefon istemiyorum, temel amacim upgrade yapmak cunku.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #12 4250 TL'ye yarın elden alabilirim. Uygunsa Discord'dan iletişime geçelim