palyac0_z Decapat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #1 Telefona yeni bir batarya takıp açıldıktan birkaç dk sonra ısınıp tekrar kapanıyor. Bataryanında ömrü bitmiş oluyor 10 dk içinde. Sebebi nedir?
Telefona yeni bir batarya takıp açıldıktan birkaç dk sonra ısınıp tekrar kapanıyor. Bataryanında ömrü bitmiş oluyor 10 dk içinde. Sebebi nedir?
blac0n Centipat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #2 Yeni takılan bataryada sorun olabilir.
palyac0_z Decapat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #3 blac0n dedi: Yeni takılan bataryada sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Birkaç tane daha denedik hep aynı, daha önce hiç kullanılmayan batarya takıyoruz. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2021
blac0n dedi: Yeni takılan bataryada sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Birkaç tane daha denedik hep aynı, daha önce hiç kullanılmayan batarya takıyoruz.
blac0n Centipat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #4 palyac0_z dedi: Birkaç tane daha denedik hep aynı, daha önce hiç kullanılmayan batarya takıyoruz. Genişletmek için tıkla... Batarya değişimi yapmadan önce telefonun durumu neydi hocam? Herhangi bir problemi var mıydı?
palyac0_z dedi: Birkaç tane daha denedik hep aynı, daha önce hiç kullanılmayan batarya takıyoruz. Genişletmek için tıkla... Batarya değişimi yapmadan önce telefonun durumu neydi hocam? Herhangi bir problemi var mıydı?
palyac0_z Decapat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #5 blac0n dedi: Batarya değişimi yapmadan önce telefonun durumu neydi hocam? Herhangi bir problemi var mıydı? Genişletmek için tıkla... Evet, şarjdayken ısınıp kapanmıştı soğuyana kadar bekledim sonra tamirciye götrüdüm.
blac0n dedi: Batarya değişimi yapmadan önce telefonun durumu neydi hocam? Herhangi bir problemi var mıydı? Genişletmek için tıkla... Evet, şarjdayken ısınıp kapanmıştı soğuyana kadar bekledim sonra tamirciye götrüdüm.