magnisword Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #1 250 TL bütçem var geçme imkanım yok. iPhone 7 şarj kablosu ve adaptörü önerebilir misiniz? Adaptörü Type-C olmasın bir de sizden ricam Akakçe'ye girip 250 TL ile filtreleyip önünüze geleni atmayın. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2023
250 TL bütçem var geçme imkanım yok. iPhone 7 şarj kablosu ve adaptörü önerebilir misiniz? Adaptörü Type-C olmasın bir de sizden ricam Akakçe'ye girip 250 TL ile filtreleyip önünüze geleni atmayın.
umutcb Zeptopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #2 magnisword dedi: 250 TL bütçem var geçme imkanım yok. iPhone 7 şarj kablosu ve adaptörü önerebilir misiniz? Adaptörü Type-C olmasın bir de sizden ricam Akakçe'ye girip 250 TL ile filtreleyip önünüze geleni atmayın. Genişletmek için tıkla... merhabalar benim bi önerim olucakti size arkadaşım iphone 11 için deji marka adaptör ve kablo aldı ve çok memnun kaldi halende kullaniyor isterseniz bi bakin derdim; Deji iPhone 6s/6s Plus/7/8 Şarj Aleti/Cihazı Seti 5W Lightning Deji iPhone 6s/6s Plus/7/8 Şarj Aleti/Cihazı Seti 5W Lightning. Uzun ömür, çizilmeye ve darbelere karşı ekstra dayanıklılık, kusursuz güvenlik, Koşulsuz iade garantisi. www.deji.com.tr
magnisword dedi: 250 TL bütçem var geçme imkanım yok. iPhone 7 şarj kablosu ve adaptörü önerebilir misiniz? Adaptörü Type-C olmasın bir de sizden ricam Akakçe'ye girip 250 TL ile filtreleyip önünüze geleni atmayın. Genişletmek için tıkla... merhabalar benim bi önerim olucakti size arkadaşım iphone 11 için deji marka adaptör ve kablo aldı ve çok memnun kaldi halende kullaniyor isterseniz bi bakin derdim; Deji iPhone 6s/6s Plus/7/8 Şarj Aleti/Cihazı Seti 5W Lightning Deji iPhone 6s/6s Plus/7/8 Şarj Aleti/Cihazı Seti 5W Lightning. Uzun ömür, çizilmeye ve darbelere karşı ekstra dayanıklılık, kusursuz güvenlik, Koşulsuz iade garantisi. www.deji.com.tr