Şarjını bitirmeye çalıştığımda %17 de kapanılıyor. Ardından şarja taktığımda seviyesi %10 dan başlıyor ve hızlı bir şekilde artıyor yani demek isteğim tam bitiremiyorum. Vede şarja taktığımda otomatik açılıyor bu kalibrasyon işlemini bozar mı ?
Şarjını bitirmeye çalıştığımda %17 de kapanılıyor. Ardından şarja taktığımda seviyesi %10'dan başlıyor ve hızlı bir şekilde artıyor yani demek isteğim tam bitiremiyorum. Vede şarja taktığımda otomatik açılıyor bu kalibrasyon işlemini bozar mı?
Peki 0’a kadar nasıl indireceğim ? Telefon kapandıktan sonra tekrar açmayı deneyince %1 olarak gözüküyor ardından kapanıyor. Sonra şarja taktığımda %10 dan itibaren şarj olmaya başlıyor
Peki 0'a kadar nasıl indireceğim? Telefon kapandıktan sonra tekrar açmayı deneyince %1 olarak gözüküyor ardından kapanıyor. Sonra şarja taktığımda %10'dan itibaren şarj olmaya başlıyor
Telefonun açılmayacak şekilde tamamen pilinin bitmesi gerekiyor. Taktıktan sonra açılacak cihaz, sizin ellememeniz gerekiyor, 100% olana kadar beklemeniz yeterli kalıyor.