iPhone 7 veya Plus Seçimi

mertlanco

Megapat
Başlıkta belirtiğim gibi ikisi arasında kaldım. Büyük telefonları hiç sevmem. (note gibi)Fakat iPhone 7 plus'ın normale oranla şarj süresi oldukça fazla diyorlar. Sizce hangisini almalıyım?

Büyük telefon daha avantajlı alıştıktan sonra oh be cennet varmış diyeceksin. Bende bir ara 5.5 inç den 4.6 ya inmiştim ilk başta telefonun hevesiyle aldırmıyordum fakat daha sonra işkence haline geldi ve bende satıp büyük ekrana geri döndüm. Yani önyargılı davranma bence ve pil konusunda haklısın ben şuan 7 Plus kullanıyorum ve bataryasından fazlasıyla memnunum yazdığım şu saatte eve giriyorum sabah 8 de çıkıyorum evden şarjım %64 hala ve oyun vs de oynuyorum işyerimde. Kısacası ısrarla Plus model tavsiye ederim.

Kesinlikle plus modelini almalısın arada sadece batarya değil her türlü çok daha iyi bir cihaz plus modeli o kadar para veriyorsunuz bari o parayı hak eden bir cihaz alın. 3500 tl para verip daha 1080p bir ekranı olmayan cihaz almak... Tamamen saçmalık olur.

benim iphone 7 ile deneyimim sonucu vardığım nokta tek elle rahat kullanım için sınırda olduğu. iki elimle kullanmak sorun yaşatmaz diyorsan plusu düşünebilirsin. 1080p meselesi ise rezalet cidden ancak farkına bile varmayacaksın

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı