iPhone 8 ahizeden su aldıktan sonra sesler kötüleşti

paWel

Hectopat
Yer
İstanbul/Küçükçekmece
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD
Merhaba, yemek yedikten sonra elimi yıkadım hemen telefonumu aldım. Ahizeye bir iki damla su geldi, Ses çok kötü oldu dipten geliyor, Ahize temizleyici sesler açtım. Düzelmedi şu an pirinç'e yatırdım ne yapmalıyım? Şu an maddi olarak sıkışığım, cihazın ahizesini de değiştiremem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yemek yedikten sonra elimi yıkadım hemen telefonumu aldım. Ahizeye bir iki damla su geldi, ses çok kötü oldu dipten geliyor, ahize temizleyici sesler açtım. Düzelmedi şu an pirinç'e yatırdım ne yapmalıyım? Şu an maddi olarak sıkışığım, cihazın ahizesini de değiştiremem.

Geçmiş olsun kanka öncelikle pirinçten sonra başka bir seçenek kalmıyor pek baktın olmadı kulaklıkla kullan cihazı umarım maddi durumun tez zamanda düzelir.

Geçmiş olsun kanka öncelikle pirinçten sonra başka bir seçenek kalmıyor pek baktın olmadı kulaklıkla kullan cihazı umarım maddi durumun tez zamanda düzelir.
Sağol kankam var ol <3

Merhaba, yemek yedikten sonra elimi yıkadım hemen telefonumu aldım. Ahizeye bir iki damla su geldi, ses çok kötü oldu dipten geliyor, ahize temizleyici sesler açtım. Düzelmedi şu an pirinç'e yatırdım ne yapmalıyım? Şu an maddi olarak sıkışığım, cihazın ahizesini de değiştiremem.

Benimkinin içine çikolata erimişti 200'e değiştirdim.

Öncelikle sakin ol dostum, geçmiş olsun. Benim de eski Samsung M31 cihazımın hoparlörüne senin durumundaki gibi sus damlaları ve sabun köpüğü bile girmişti. Ama hepsinde pirince yatırdım ve eskisinden farksız olmuştu. Hala da taş gibi ses veriyor, o yüzden rahat ol. Pirince güven :)

Öncelikle sakin ol dostum, geçmiş olsun. Benim de eski Samsung M31 cihazımın hoparlörüne senin durumundaki gibi sus damlaları ve sabun köpüğü bile girmişti. Ama hepsinde pirince yatırdım ve eskisinden farksız olmuştu. Hala da taş gibi ses veriyor, o yüzden rahat ol. Pirince güven :)
Hadi inşallah hocam.

Benimkinin içine çikolata erimişti 200'e değiştirdim.
Ne zaman değiştirdiniz hocam, Tarih neydi?

Hadi inşallah hocam.

Ne zaman değiştirdiniz hocam, Tarih neydi?
Pirince yatırma olayo tamamen hurafe. Eğer su teması miktarı ciddi düzeydeyse cihazın açılıp temizlenmesi gerek o kadar. Eğer sorun sadece ahize ile sınırlıysa iyi bir serviste 800-1000₺ civarı bir masraf olur.

Pirince yatırma olayo tamamen hurafe. Eğer su teması miktarı ciddi düzeydeyse cihazın açılıp temizlenmesi gerek o kadar. Eğer sorun sadece ahize ile sınırlıysa iyi bir serviste 800-1000₺ civarı bir masraf olur.
Hani elinizi yıkarsınız ya, Bir nem su kalır gibi elinizden süzülür heh işte o kadar suydu.

Hani elinizi yıkarsınız ya, Bir nem su kalır gibi elinizden süzülür heh işte o kadar suydu.
Çok bir sorun olacağını sanmam o halde. Ahize değişimi ile kurtulursunuz. Boşuna pirinç felan uğraşmayın.

Bir başka tavsiye olarak su eğer derine gitmediyse ağzınla çekmeye çalışabilirsin.

Telefonunuza Water Eject uygulamasını yükleyip sesi fulleyip kullanın.

Geri
Yukarı