iPhone 8 Koruyucu Cam ve Kılıf Önerisi

Alfisti

Decapat
Katılım
13 Aralık 2018
Mesajlar
30
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Tekniker
Merhaba,

iPhone 8 kullanıcısıyım. İş sebebi ile düşme, darbe, çizilme durumu ile karşılaşıyorum. Güvenilir, sağlam ekran koruyucu cam ve koruyucu kılıf satın almayı düşünüyorum. Daha önce kullanmış olduğunuz ürünler var ise memnuniyet durumunuzu ve ürün adını paylaşır mısınız?

Ayrıca kablosuz kulaklık tavsiyelerinizi de bekliyorum. Fiyatı makul olan müzikleri bozulmadan dinleyebileceğim bir kulaklık var mıdır ? Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
LAUT marka ince kılıf kullanıyorum. Önceki silikon 10 liralık kılıfıma göre daha iyi koruyor bunu net bir şekilde görebiliyorum. Önerebilirim. Apple mağazasından almıştım. Ekran koruyucu olarak ise kılıfa göre tercih yapmalısınız. Yine yetkili satıcılardan ekranın tamamını kaplayan koruyuculardan alabilirsiniz. Ben Turkcell'den almıştım, telefona yandan bakınca görünmüyordu. Ancak 90 TL gibi bir fiyatı vardı.
 
Spigen Apple iPhone 8 - iPhone 7 Kılıf Tough Armor 2 Fiyatı ben bu ürünü kullandım. En az 50 kere düşürmüşümdür bir kere bile bir şey olmadı. Hatta sinirlendiğimde sertçe yere attıklarım bile oldu ve kırılmadı. Çok sağlam bir kılıf içiniz rahat olsun. Fakat kılıf soyuluyor dikkatli kullanmanız gerek. 9 ay sonra rengi attı ben de değiştirdim. Benim hatam olabilir tabii ki biraz hor kullanırım :D Puanım :10/10

Spigen Apple iPhone 8 - iPhone 7 Cam Ekran Koruyucu GLAS.tR Fiyatı cam olarak bunu öneririm, fakat stoğu kalmamış. Ben bu ürünlerden çok memnun kaldım. Cam olarak başka bir marka kullanabilirsiniz. Diğer markaları deneyimlemediğim için tavsiye etmek istemiyorum. Puanım: 10/10
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı