E eray1965 Megapat Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2018 #1 iPhone 8 Plus için kırılmaz cam alacağım, kullanıp memnun kaldığınız ürün var mı?
mrBang Hectopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 559 Çözümler 2 7 Aralık 2018 #2 Kırılmaz cam ben genelde sipariş verirdim 20 liraya. Eninde sonunda yıpranacak. Ucuza almanı tavsiye ederim.
Kırılmaz cam ben genelde sipariş verirdim 20 liraya. Eninde sonunda yıpranacak. Ucuza almanı tavsiye ederim.
E eray1965 Megapat Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2018 #3 lol-emekli dedi: Kırılmaz cam ben genelde sipariş verirdim 20 liraya. Eninde sonunda yıpranacak. Ucuza almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... BUFF iPhone 8 Plus / 7 Plus Darbe Emici Ekran Koruyucu Film Şunları övüyorlar ama 2 yıldır çıkarmadan kullanan varmış.
lol-emekli dedi: Kırılmaz cam ben genelde sipariş verirdim 20 liraya. Eninde sonunda yıpranacak. Ucuza almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... BUFF iPhone 8 Plus / 7 Plus Darbe Emici Ekran Koruyucu Film Şunları övüyorlar ama 2 yıldır çıkarmadan kullanan varmış.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.782 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2018 #4 erayx1907 dedi: BUFF iPhone 8 Plus / 7 Plus Darbe Emici Ekran Koruyucu Film Şunları övüyorlar ama 2 yıldır çıkarmadan kullanan varmış. Genişletmek için tıkla... Buff'lar oldukça kaliteli. Alabilirsiniz. Eski telefonum çakıl yüzeye düşmüştü. Buff bile kırılmadı.
erayx1907 dedi: BUFF iPhone 8 Plus / 7 Plus Darbe Emici Ekran Koruyucu Film Şunları övüyorlar ama 2 yıldır çıkarmadan kullanan varmış. Genişletmek için tıkla... Buff'lar oldukça kaliteli. Alabilirsiniz. Eski telefonum çakıl yüzeye düşmüştü. Buff bile kırılmadı.