B BENMİD Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 Herkese merhaba, 8 Plus telefonumun etrafındaki açıklıkları nasıl düzeltebilirim? Pense ve havlu kullanarak yapmaya çalıştım fakat olmadı.
Herkese merhaba, 8 Plus telefonumun etrafındaki açıklıkları nasıl düzeltebilirim? Pense ve havlu kullanarak yapmaya çalıştım fakat olmadı.
risterr1 Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 162 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 Hocam o pil şişmesinden açılmışdır arası onun bir baktırsan iyi olur. Zorlarsan patlayabilir
B BENMİD Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 risterr1 dedi: Hocam o pil şişmesinden açılmışdır arası onun bir baktırsan iyi olur. Zorlarsan patlayabilir Genişletmek için tıkla... Pili yeni taktırdım hocam
risterr1 dedi: Hocam o pil şişmesinden açılmışdır arası onun bir baktırsan iyi olur. Zorlarsan patlayabilir Genişletmek için tıkla... Pili yeni taktırdım hocam
risterr1 Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 162 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #4 BENMİD dedi: Pili yeni taktırdım hocam Genişletmek için tıkla... Durduk yere açılmaz o ama fotoğrafı var mı hocam ?
BENMİD dedi: Pili yeni taktırdım hocam Genişletmek için tıkla... Durduk yere açılmaz o ama fotoğrafı var mı hocam ?
B BENMİD Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #5 risterr1 dedi: Durduk yere açılmaz o ama fotoğrafı var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Buraya nedense fotoğraf eklenmiyor hocam.
risterr1 dedi: Durduk yere açılmaz o ama fotoğrafı var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Buraya nedense fotoğraf eklenmiyor hocam.
risterr1 Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 162 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #6 BENMİD dedi: Buraya nedense fotoğraf eklenmiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Discord'umu verim oradan gönderin hocam olur mu?
BENMİD dedi: Buraya nedense fotoğraf eklenmiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Discord'umu verim oradan gönderin hocam olur mu?
B BENMİD Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #7 risterr1 dedi: Discord'umu verim oradan gönderin hocam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur hocam.
risterr1 dedi: Discord'umu verim oradan gönderin hocam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur hocam.
risterr1 Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 162 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #8 risterr7
Akıngamer0 Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #9 Yetkili servise göstermekte fayda var hocam.
B BENMİD Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #10 Akıngamer0 dedi: Yetkili servise göstermekte fayda var hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef şu an sıkışık durumdayım kasa değişimine gitmek istemiyorum.
Akıngamer0 dedi: Yetkili servise göstermekte fayda var hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef şu an sıkışık durumdayım kasa değişimine gitmek istemiyorum.