iPhone alırken nelere dikkat edilmeli?

60Hz maliyet ve ürün konumlandırması için gayet mantıklı, 17'de de devam edeceklerini düşünüyorum.
Maliyet mi. Orta sınıfta bile tüm markalar 120hz ekran kullanıyor maliyetli olsa bu mümkün mü. Ürün konumlandırmasıysa eğer lite eklesinler ismin yanına. Gerçi artık lite telefonlar bile 120hz.

2. el iPhone alınmaz birkaç ay sonra arzalar çıkmaya başlar. Paranı harcayacaksan sağlam bir şeye harca ya da sabret. Telefonun arkasının açılıp açılmadıgını ögrenmen için şöyle söyleyeyim herkes bilmez. Vidalar söküldüyse vidanın rengi açık beyaz grimsi olur.

iPhone istiyorsunuz ama vereceğiniz paralara çok daha iyi 0 telefonlar alabilirsiniz. Naçizane benim tavsiyem başka markalara bakın. Mesela samsung Türkiye ye özel fiyatlandırması var. Kendiniz fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Ülkemizde iphone çok tutuluyor ancak zamanla bu algının değişeceğini düşünüyorum.

Maliyet mi? Orta sınıfta bile tüm markalar 120Hz ekran kullanıyor maliyetli olsa bu mümkün mü? Ürün konumlandırmasıysa eğer Lite eklesinler ismin yanına. Gerçi artık Lite telefonlar bile 120Hz.

Maliyet derken onu kastetmiyorum, anlayabilmen lazımdı. Ekranlar zaten günümüzün en ucuz ürünleri arasında, çok fazla şey dokunmatik hale geldiği için arz artıyor. Demek istediğim Apple baz model telefonlarına 120Hz koysa 799$'dan satmaz. Ayrıca Pro modellerinin satışları düşer. (öngörülebilir en basit şey) Dislike atanları da anlayamadım, küfür ettik sanki. Türkiye'deki internet kitlesi bi' tuhaf.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı