iPhone bir daha iOS güncellemesi getirmesin

Bu özelliklerin sonradan gelme amacı eğer özellikler gereksiz olacak mı yoksa işe yarayacak mı diye ilk olarak kontrol ediyorlar büyük ihtimalle. Eğer Android‘de büyük bir boyutta kullanıcılar o özelliği beğenirse o özelliği ekliyorlar. Kısacası büyük ihtimalle bunların sonradan kontrol ederek eklenmesi insanların beğenip beğenmemesi ile alakalı. Onun dışında pil konusunda Android ile iOS işletim sistemlerinde pek bir fark göremedin ben. Hatta genelde iOS daha uzun ömürlü bir batarya kullanımı sağlıyor bana göre. Bir de iOS işletim sisteminde GarageBand gibi işe yarayacak programlar da bulunuyor ama Android’e gelirsek doğru düzgün bir GarageBand gibi bir program olmuyor.

Bu sadece Apple'a özgü değil. Aklına gelebilecek her şeyin daha iyisi yapılabilecekken neden yapılmıyor hiç düşündün mü ?

Adam görüşünü yazmış ne var bunda? Apple'ın avukatı mısın sen? Senin üslubunu hiç beğenmiyorum burada. Bak kaç oldu burnu havada mesajların var.
Görüşten çok karalama ve dalga geçme çabası. "Şunu şunu beğenmedim." Demek yerine "Şu şu anca geldi iOS kötü, almayın." deyince eleştri olmuyor maalesef ki nefret oluyor. Üslubumu beğenmiyorsanız her zaman "Rapor" veya "Göz Ardı Et" butonlarını kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…