Ne ile karşılaştıracağim?iOS ve Android kıyaslamak. Komik.
Ne ile karşılaştıracağim?iOS ve Android kıyaslamak. Komik.
Bu özelliklerin sonradan gelme amacı eğer özellikler gereksiz olacak mı yoksa işe yarayacak mı diye ilk olarak kontrol ediyorlar büyük ihtimalle. Eğer Android‘de büyük bir boyutta kullanıcılar o özelliği beğenirse o özelliği ekliyorlar. Kısacası büyük ihtimalle bunların sonradan kontrol ederek eklenmesi insanların beğenip beğenmemesi ile alakalı. Onun dışında pil konusunda Android ile iOS işletim sistemlerinde pek bir fark göremedin ben. Hatta genelde iOS daha uzun ömürlü bir batarya kullanımı sağlıyor bana göre. Bir de iOS işletim sisteminde GarageBand gibi işe yarayacak programlar da bulunuyor ama Android’e gelirsek doğru düzgün bir GarageBand gibi bir program olmuyor.iOS 15 geldiğinde "tanrım sen bana sabır ver." demiştim.
Kaydırarak yazma = gboard.
Pil=Android/Xiaomi
Ve dahası Android 10 olmadan vardı. Apple niye aşırı geç kalıyor?
Neden hepsi bir güncellemede gelmiyor?
Ya da paket paket gelmiyor? Sırf "yeni işletim sistemi yaptım kullan" demek için yapıyorlar resmen.
Görüşten çok karalama ve dalga geçme çabası. "Şunu şunu beğenmedim." Demek yerine "Şu şu anca geldi iOS kötü, almayın." deyince eleştri olmuyor maalesef ki nefret oluyor. Üslubumu beğenmiyorsanız her zaman "Rapor" veya "Göz Ardı Et" butonlarını kullanabilirsiniz.Adam görüşünü yazmış ne var bunda? Apple'ın avukatı mısın sen? Senin üslubunu hiç beğenmiyorum burada. Bak kaç oldu burnu havada mesajların var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.