Üründe NFC var zaten. Sorumu anlamadınız sanırım. Bu ürün android'de sorunsuz çalışıyor da iPhone'da çalışacak mı NFC özelliği?Ürün özelliklerinde NFC bulunduğunu belitmişler.
![]()
Xiaomi Watch S3 Akıllı Saat
Xiaomi Watch S3 Akıllı Saat M2323W1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam NFC ayarlarken program üzerinden saate NFC tanımlıyorsunuz. Bu yüzden telefonda NFC özelliğinin olup olmaması önemli değil. Ben kendim Mi Watch kullanıyorum, telefonum yurtdışı olduğu için NFC bulunmuyor ama saatte NFC aktif şekilde kullanıyorum.Xiaomi Watch S3 almayı düşünüyorum. Telefonum iPhone, bildiğiniz üzere iPhone cihazlarda NFC ödeme kapalı. Xiaomi Watch S3 üzerinden NFC ödeme aktif edebilir miyim?
Saate NFC ayarlarken telefon gerekmiyor yani. Sanırım Tosla ya da Nays ile sınırlı olacak ama yine de kullanabileceğim. Teşekkür ettim.Hocam NFC ayarlarken program üzerinden saate NFC tanımlıyorsunuz. Bu yüzden telefonda NFC özelliğinin olup olmaması önemli değil. Ben kendim Mi Watch kullanıyorum, telefonum yurtdışı olduğu için NFC bulunmuyor ama saatte NFC aktif şekilde kullanıyorum.
Güncelleme olsun. Benim gibi düşünen varsa sakın almasın bu ürünü. Ürün dün elime ulaştı. NFC özelliği var ama her yerde wi-fi olduğu da yazmasına rağmen cihazda wi-fi özelliği yok. Bu nedenle apps özelliği de yok ve cihaza herhangi bir uygulama indiremiyorum. Uygulama indiremediğim için de NFC'yi kullanamıyorum. Kısaca 2000 liralık bir saat almanızla 5000 liralık bu saati almanız arasında pek bir fark yok.Ürün özelliklerinde NFC bulunduğunu belitmişler.
![]()
Xiaomi Watch S3 Akıllı Saat
Xiaomi Watch S3 Akıllı Saat M2323W1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
NFC Özellikleri de bunlar;
AliPay
Otobüs Kartı
Türkiye de aktif olmayabilir.
WeChat Pay
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.