Çözüldü iPhone DNS değiştirince Twitter'a girilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bensenloa

Decapat
Daha fazla  
Malum gelen erişim yasağından dolayı değiştirdim ama şimdi Twitter'a giremiyorum. 1.1.1.1 adresini kullandım sonra Twitter'a girmek için başka adres kullandım (8.8.8.8-8.8.4.4) yine giremedim sonra baktım olacağı yok ağ ayarlarını sıfırladım ona rağmen yine giremedim ve her yaptığım ayardan sonra ise hala Instagram'a girebiliyorken Twitter'a giremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Malum gelen erişim yasağından dolayı değiştirdim ama şimdi Twitter'a giremiyorum. 1.1.1.1 adresini kullandım sonra Twitter'a girmek için başka adres kullandım (8.8.8.8-8.8.4.4) yine giremedim sonra baktım olacağı yok ağ ayarlarını sıfırladım ona rağmen yine giremedim ve her yaptığım ayardan sonra ise hala Instagram'a girebiliyorken Twitter'a giremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam IP ayarlarını statik'den DHCP yapın tekrar deneyin.
Hocam IP ayarlarını statik'den DHCP yapın tekrar deneyin.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı