Onceden de oluyorsa yazilim cokmus olabilir. Ne tur degisiklikler yaptiniz peki?
Herhangi bir parça ile oynadınız mi? Cihaz recovery moduna giriyor mu?
Sorun çözüldü ön kamera bağlantısını kesince telefon açıldı.
Hocam aynı sorunda bir iphone x cihazım var yakın zamanda su temas etti sorunun kaynağı nedir ahize değişimi mi gerekliBootloop yapiyor. Ahizeden dolayi olabilir. Yakin zamanda telefonun ici acildi mi? Ayrica su hasari aldi mi?
Ne kadar yakin zamanda hocam? Ayrica ahize olayi iPhone 12 ve ustu modellerde oluyir diye hatirliyorum.Hocam aynı sorunda bir iphone x cihazım var yakın zamanda su temas etti sorunun kaynağı nedir ahize değişimi mi gerekli
hocam 5-6 saat önce sıvı teması olmuş, logoda kalıyor arada sırada cihaz açılıyor şifreyi falan girebiliyorum fakat sonra tekrar elma logosunda ekran açılıp kapanıyor. Kurtarma moduna giriyor cihaz fakat pc cihazı görmüyorNe kadar yakin zamanda hocam? Ayrica ahize olayi iPhone 12 ve ustu modellerde oluyir diye hatirliyorum.
Hmm. Ne kadar suda durdu, suyun derinligi neydi? Muhtemelen oksitlenme yapiyordur veya anakarta gelmistir (muhtemel degil). Belki port bozulmustur, kisa devre yapiyordur. Cok olasilik var. Icini acip parcalara detaylica bakmanizi oneririm.hocam 5-6 saat önce sıvı teması olmuş, logoda kalıyor arada sırada cihaz açılıyor şifreyi falan girebiliyorum fakat sonra tekrar elma logosunda ekran açılıp kapanıyor. Kurtarma moduna giriyor cihaz fakat pc cihazı görmüyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.