iPhone için oyun ve uygulama önerisi

388587

Hectopat
Arkadaşlar en son iPhone 4S kullanmıştım ve yaklaşık 5 yıldır iOS cihaz kullanmadım. Birazdan kargom gelecek iPhone 11 64 GB sipariş ettim. Öneri ayarlarınız, kullanım kolaylaştıracak ya da farklı işlere yarayacak uygulamalar ve oyun önerileriniz varsa alabilirim. Oyun olarak PUBG gibi oyunları sevmiyorum. PC oyuncusuyum platform tarzı oyun biliyorsanız iyi olur.

Uygulama önerisi pek olmaz en azından optimizasyon tarzı şeyleri kastediyorsan çünkü IOS’un kendisi optimizasyon harikası. Android gibi her ay önbellek temizleme vs. gerektirmiyor. Oyun içinse tamamen sizin zevkiniz Araba yarışı oynayabilirsiniz severseniz.
Ben arka planda çalışma ayarını kapattım uygulamaların hem gereksiz hem boşuna pil yiyor. Bunun haricinde iyileştirilmiş pil şarjını açmanızı öneririm.

İyileştirilmiş pil sağlığını kesinlikle açacağım çünkü 27W Spigen şarj adaptörü aldım. Daha hızlı şarj edeceği için pil sağlığını düşüreceğinden korkuyorum

Valla uygulamalar tabii senin tercihin ama oyun istersen ben ve arkadaşlarım son zamanlarda Family Island diye bir oyuna sardık. Bazen bağımlılık yapıyor ama tarzı sana hitap ederse tabii

Kestirmeler'i ve Otomasyonları öneririm. Kullanmaya alışırsanız eliniz ayağınız oluyor Oyun olarak da zevkinizi bilemem ama internet yokken veya vakit geçirmelik olarak bulmaca ya da satranç oyunu bulundurun iş görür. Kullanmayacağınız uygulamaları(Ör. Facetime, iMovie, Apple TV vs.) kaldırın gitsin zaten mağazada duracaklar, kullanacağınız zaman indirirsiniz. Ayarlarda bol bol gezinin elbet işinize yarayan bir şey bulursunuz. Bildirimleri kesinlikle kendi isteklerinize göre ayarlayın, her uygulamadan tam ya da yarı bildirim almak zorunda kalmayın. Erişilebilirlik, Ekran, Ses ve Dokunuş, Gizlilik sekmelerine göz gezdirin. Konumunuz sürekli açık kalacaksa, uygulamalar için konum kullanma ayarlarını düzenleyin. Örneğin uygulamayı kullanırken konum bilgisi alsın gibi. Daha ekleyecek bir şey gelmedi aklıma. Şu kanalı da biliyor musunuz bilmiyorum ama buraya bırakayım işinizi görür. Apple Support.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…