Bilgisayarda güvenliği gayet iyi ve hızlı olduğu için Proton VPN kullanmaktayım fakat IOS'a gelince işler nasıl yürüyor tam bilmiyorum. Yine Proton VPN ile devam mı etmeliyim yoksa Hide.me veya WARP tarzı uygulamalara mı yönelmeliyim?
WARP tam olarak korumuyor diye biliyorum. Konum'u gizlemiyor.WARP (1.1.1.1) gayet kaliteli bir uygulama: 1.1.1.1: Faster Internet
Yanlış biliyorsun. Adı üstünde "VPN".WARP tam olarak korumuyor diye biliyorum. Konumu gizlemiyor.
Sanırım ben önceden indirdiğimde yalnızca DNS modunda açmışım. Şimdi indirip denedim ve gerçekten gizliyor.Yanlış biliyorsun. Adı üstünde "VPN".
Hocam WARP ve Proton indirdim. Çoğu zaman WARP fakat gerektiğinde sağlam bir şey olsun diye Proton da kullanırım.![]()
VPN - Super Unlimited Proxy ™ Uygulaması - App Store
App Store’da Mobile Jump Pte Ltd tarafından sunulan VPN - Super Unlimited Proxy ™ uygulamasını indirin. Ekran görüntüleri, puanlar ve yorumlar, kullanıcı…apps.apple.com
Bir bakarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.