atakanatlgn
Hectopat
Hocam nerden satın aldın benimde telefonum bugün kapandı.
Dostum şebeke ile alakası oluyor o zaman SIM kart olunca.
Dostum SIM kartı sağlıyor değil mi yani şebeke yani IMEI adam zaten onu soruyor. Bunu anlamak ne kadar zor IMEI demek şebeke demek vowifi dediğimiz şey sinyal zayıf olduğunda devreye wifi girmesi bu kadar basit.Turkcell için içinde SIM kartı olursa Wi-Fi araması yapılabiliyor şebeke olmasına gerek yok diğer operatörlerde değişebilir durum.
Dostum SIM kartı sağlıyor değil mi yani şebeke yani IMEI adam zaten onu soruyor. Bunu anlamak ne kadar zor IMEI demek şebeke demek VoWiFi dediğimiz şey sinyal zayıf olduğunda devreye Wi-Fi girmesi bu kadar basit.
Evet şebekeye gerek yok ama wifi calling'te imei yine operatöre iletiliyor diye biliyorum. Imeiniz kara listede iken wifi calling de çalışmıyorTurkcell için içinde SIM kartı olursa Wi-Fi araması yapılabiliyor şebeke olmasına gerek yok diğer operatörlerde değişebilir durum.
Hangi operatördesiniz? vodafoneda yapamadım geçen seneIMEI süresi dolmuş bir telefonda içinde SIM kartı var ise Wi-Fi araması yapılabiliyor ben bunu anlatmaya çalışıyorum hocam.
Evet şebekeye gerek yok ama Wi-Fi Calling'te IMEI yine operatöre iletiliyor diye biliyorum. Imeiniz kara listede iken Wi-Fi calling de çalışmıyor.
Hangi operatördesiniz? Vodafone'da yapamadım geçen sene.
merhabalar, wifi a baglanıp kullanabiliyor musun vowifi özelliğini? konuyu noktaya sen koyacaksın sanırımHocam nerden satın aldın benimde telefonum bugün kapandı.
Kullanamazsın imei kara listeye alınmamıştır bu kadar basit ya da bir tarz exploit vardır öyle kullanmışsındır onu da fixlemişlerdir.Teknik kısmımı bilmiyorum ancak Turkcell de kapandıktan sonra Wi-Fi aramasını kullandım ancak hattımı başka telefona taktıktan sonra kullanamadım geçen sene hocam.
Yok hocam. Uygulamadan da, telefonun kendi ayarlarından da Wi-Fi ile aramayı aktif ettim. Arama başarısız oldu diyor.beyler benimde merak ettiğim durum kara listeye alınıp alınmadığı voWifi 3 büyük operatörde de var şuan ben uçak modunda voWifi ile kullanıyorum imei bittikten sonra da aynı şekilde devam edebilirsem hiçbir sorun kalmayacak
merhabalar, wifi a baglanıp kullanabiliyor musun vowifi özelliğini? konuyu noktaya sen koyacaksın sanırım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.