iPhone IMEI süresi kullanılmayan aylarda dondurulur mu?

Turkcell için içinde SIM kartı olursa Wi-Fi araması yapılabiliyor şebeke olmasına gerek yok diğer operatörlerde değişebilir durum.
Dostum SIM kartı sağlıyor değil mi yani şebeke yani IMEI adam zaten onu soruyor. Bunu anlamak ne kadar zor IMEI demek şebeke demek vowifi dediğimiz şey sinyal zayıf olduğunda devreye wifi girmesi bu kadar basit.

Biriniz şebeke Imeinin kara listede olup olmamasını diğeriniz ise baz istayonundan sinyal alınıp alınamamasını kastediyorsunuz.

Dostum SIM kartı sağlıyor değil mi yani şebeke yani IMEI adam zaten onu soruyor. Bunu anlamak ne kadar zor IMEI demek şebeke demek VoWiFi dediğimiz şey sinyal zayıf olduğunda devreye Wi-Fi girmesi bu kadar basit.

IMEI süresi dolmuş bir telefonda içinde SIM kartı var ise Wi-Fi araması yapılabiliyor ben bunu anlatmaya çalışıyorum hocam.

Turkcell için içinde SIM kartı olursa Wi-Fi araması yapılabiliyor şebeke olmasına gerek yok diğer operatörlerde değişebilir durum.
Evet şebekeye gerek yok ama wifi calling'te imei yine operatöre iletiliyor diye biliyorum. Imeiniz kara listede iken wifi calling de çalışmıyor

IMEI süresi dolmuş bir telefonda içinde SIM kartı var ise Wi-Fi araması yapılabiliyor ben bunu anlatmaya çalışıyorum hocam.
Hangi operatördesiniz? vodafoneda yapamadım geçen sene

Evet şebekeye gerek yok ama Wi-Fi Calling'te IMEI yine operatöre iletiliyor diye biliyorum. Imeiniz kara listede iken Wi-Fi calling de çalışmıyor.

Hangi operatördesiniz? Vodafone'da yapamadım geçen sene.

Teknik kısmımı bilmiyorum ancak Turkcell de kapandıktan sonra Wi-Fi aramasını kullandım ancak hattımı başka telefona taktıktan sonra kullanamadım geçen sene hocam.

beyler benimde merak ettiğim durum kara listeye alınıp alınmadığı voWifi 3 büyük operatörde de var şuan ben uçak modunda voWifi ile kullanıyorum imei bittikten sonra da aynı şekilde devam edebilirsem hiçbir sorun kalmayacak

Hocam nerden satın aldın benimde telefonum bugün kapandı.
merhabalar, wifi a baglanıp kullanabiliyor musun vowifi özelliğini? konuyu noktaya sen koyacaksın sanırım :D

Teknik kısmımı bilmiyorum ancak Turkcell de kapandıktan sonra Wi-Fi aramasını kullandım ancak hattımı başka telefona taktıktan sonra kullanamadım geçen sene hocam.
Kullanamazsın imei kara listeye alınmamıştır bu kadar basit ya da bir tarz exploit vardır öyle kullanmışsındır onu da fixlemişlerdir.

beyler benimde merak ettiğim durum kara listeye alınıp alınmadığı voWifi 3 büyük operatörde de var şuan ben uçak modunda voWifi ile kullanıyorum imei bittikten sonra da aynı şekilde devam edebilirsem hiçbir sorun kalmayacak

merhabalar, wifi a baglanıp kullanabiliyor musun vowifi özelliğini? konuyu noktaya sen koyacaksın sanırım :D
Yok hocam. Uygulamadan da, telefonun kendi ayarlarından da Wi-Fi ile aramayı aktif ettim. Arama başarısız oldu diyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı