iPhone kilitlendi

xxhellokittyxx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iPhone' um a kardeşim şifre koymuş. Şifreyi de unuttu. iTunes' a bağlayıp format atayım dedim. Fakat format atabilmek için iPhonu'mu bul un kapalı olması gerekiyormuş. Telefondan zaten ayarlara erişimim olmadığı için kapatamadım. iCloud sitesine girip ordan iPhone'umu buldan cihazımı kaldırdım fakat halen format atmaya çalışırken aynı hatayı veriyor. Yardım ederseniz sevinirim. Cihaz iPhone 4 .

Arkadaşlar iPhone' um a kardeşim şifre koymuş. Şifreyi de unuttu. iTunes' a bağlayıp format atayım dedim. Fakat format atabilmek için iPhonu'mu bul un kapalı olması gerekiyormuş. Telefondan zaten ayarlara erişimim olmadığı için kapatamadım. iCloud sitesine girip ordan iPhone'umu buldan cihazımı kaldırdım fakat halen format atmaya çalışırken aynı hatayı veriyor. Yardım ederseniz sevinirim. Cihaz iPhone 4 .

iCloud üzerinden yeni bir şifre talep edip tekrar deneme şansınız var mı?

iCloud üzerinden yeni bir şifre talep edip tekrar deneme şansınız var mı?
Olay şu, ben format atmaya çalıştığımda iPhone'umu bulu kaptın diyor fakat telefona erişimim olmadığı için kaaptamıyordum. Az önce iCloud şifremi değiştirip site üzerinden iPhone'umu Bulu kapattım fakat şifremi değiştirdiğim için cihazda giriş yapılmamış durumda sanırım bu yüzden olmadı .

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı